Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Roma - Napoli | Cotă bună la Betano pentru un derby spectaculos

Roma - Napoli | Cotă bună la Betano pentru un derby spectaculos

Pariuri sportive

Comentarii

Roma lui Mourinho nu se ridică la nivelul aşteptărilor nici în acest sezon. Este în afara locurilor de cupă europeană, deşi fanii se aşteptau să o vadă în lupta pentru ”Scudetto”.

Nici Napoli nu a convins. A ajuns pe locul şase, iar apărarea titlului a devenit o misiune imposibilă. Cum ambele echipe au nevoie de victorie ca de aer, avem premisele unui duel cu multe goluri pe ”Stadio Olimpico”.

Roma - Napoli, ora 21:45, Orange Sport 1

Roma se află pe locul opt în Serie A, deşi a pierdut un singur meci din septembrie încoace, chiar etapa trecută, 0-2 la Bologna. Acasă, ”capitolinii” au cinci victorii şi o singură remiză în ultimele şase meciuri. Trei puncte contra celor de Napoli i-ar urca în clasament chiar deasupra trupei lui Mazzarri.

Napoli încearcă să îşi revină după startul modest de campionat. Vedetele Kvaratskhelia şi Osimhen dau semne că pot reveni la forma din sezonul trecut, după golurile marcate în victoria cu Cagliari de etapa trecută (2-1). La 14 puncte de liderul Inter, Napoli şi-a schimbat obiectivul. Titlul pare o misiune de neatins, aşa că ţinta principală rămâne un loc de Champions League.

Campioana en-titre este a doua cea mai bună echipă din Italia în deplasare. A marcat 16 goluri în opt meciuri. Şi Roma joacă ofensiv pe ”Olimpico”. A înscris de 19 ori acasă. Doar Inter a dat mai multe goluri în calitate de gazdă (21). La Betano, merită luată în calcul cota 2.15 pentru un derby Roma - Napoli cu peste 2.5 goluri.

Betano oferă MegaCotă pentru un pronostic la solişti. Victoria Romei are cotă 2.67, în timp ce un succes al lui Napoli vă triplează suma pariată. La remiză, cota este 3.25.

Osimhen, marele pericol pentru Roma

Golgheter în sezonul trecut, nigerianul Osimhen trage tare să se apropie de liderul marcatorilor Lautaro Martinez. Atacantul lui Inter a marcat 15 goluri, în timp ce Osimhen a bifat doar şapte până acum.

Starul lui Napoli are, însă, o scuză. A jucat în doar 12 meciuri. Cu siguranţă, Osimhen va fi unul dintre cele mai mari pericole pentru poarta lui Rui Patricio.

Un gol marcat de cel mai bun jucător african din 2023 are cotă 2.87 la Betano. Tot şapte reuşite,, în acest sezon are şi Lukaku. Belgianul din atacul Romei are aceeaşi cotă (2.87) ca să îşi treacă numele pe lista marcatorilor.

Echipe probabile:

  • Roma: Patricio; Mancini, Llorente, Ndicka; Kristensen, Cristante, Paredes, Bove, Zalewski; El Shaarawy, Lukaku
  • Napoli: Meret; Di Lorenzo, Natan, Rrahmani, Rui; Anguissa, Lobotka, Zielinski; Politano, Osimhen, Kvaratskhelia

Afla mai multe despre: romanapoli 

viewscnt
Articole similare