Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

România - Kosovo, întrerupt! Echipele au fost trimise la vestiare. Momente uluitoare pe Arena Naţională. Meciul s-a reluat | VIDEO

România - Kosovo, întrerupt! Echipele au fost trimise la vestiare. Momente uluitoare pe Arena Naţională. Meciul s-a reluat | VIDEOgalerie foto

Echipa națională

Comentarii

Meciul dintre România şi Kosovo s-a reluat după ce a fost întrerupt mult timp. Motivul a fost reprezentat de un banner afişat de gruparea de suporteri ”Uniţi sub tricolor”, considerat instigator la adresa celor din Kosovo.

Update 22:55 | Meciul s-a reluat din minutul 18, după ce a fost întrerupt aproximativ 50 de minute din cauza torţelor aprinse de fani şi a scandărilor.


Update 22:53 | Au fost aduşi jandarmi în faţa peluzei cu pricina.


Update 22:39 | Răzvan Burleanu a coborât pe gazon şi s-a dus să lămurească situaţia cu delegatul UEFA.


Update 22:31 | Conform informaţiilor Orange Sport venite de la stadion, meciul s-ar relua în 5-10 minute. Dacă scandările vor continua, partida se va opri definitiv şi România va pierde la ”masa verde”.


România şi Kosovo s-au întâlnit în cadrul etapei a şasea din preliminariile pentru turneul final al Campionatului European 2024.

Meciul a început cu ambele echipe încercând să găsească drumul spre gol, dar doar în primul sfert de oră.

Meciul România - Kosovo, întrerupt! Scene uluitoare în galeria tricoloră

Duelul de pe Arena Naţională a fost întrerupt în minutul 17, după ce delegatul naţionalei Kosovo şi banca de rezerve au sărit direct la arbitrul de rezervă ca să oprească meciul.

Motivul este reprezentat de momentul în care aceştia au observat banner-ul cu "Basarabia e România, Kosovo je Serbija" afişat de gruparea cunoscută sub denumirea de ”Uniţi sub tricolor”. România nu recunoaşte Kosovo ca stat independent.

Căpitanul Nicolae Stanciu s-a dus să-i calmeze pe suporteri, dar fără succes. Arbitrul a decis întreruperea meciului şi a trimis echipele la verstiare.

Mai mult, inclusiv preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a luat atitudine şi a coborât să discute cu cei de la UEFA. Forul european a decis întreruperea jocului de pe Arena Naţională.

Din informaţiile oferite de sursele Orange Sport, fanii nu intenţionează să retragă banner-ul în cauză.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: echipa nationalaromania kosovoarena nationala 

viewscnt
Articole similare