Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

România mai are două teste în Grupa A: joi cu Angola şi vineri cu Franţa. Fetele luptă să-şi păstreze poziţia de lider, pentru a primi un adversar cât mai accesibil în optimi

România mai are două teste în Grupa A: joi cu Angola şi vineri cu Franţa. Fetele luptă să-şi păstreze poziţia de lider, pentru a primi un adversar cât mai accesibil în optimigalerie foto

CM Handbal

Comentarii

România are punctaj maxim după primele trei meciuri din grupă, urmată de Franţa, Spania şi Slovenia, toate cu câte 4 puncte. Astăzi este zi de pauză, după care joi, România va întâlni Angola, de la ora 19:00, şi vineri va încheia grupa A, în faţa Franţei, de la aceeaşi oră. Ambele meciuri vor fi în direct pe Telekom Sport 1 şi live cu faze VIDEO în timp real pe telekomsport.ro.

”Noi trebuie să ne concentrăm să facem un joc complet, atât în defensivă cât şi în ofensivă, păstrându-ne acelaşi sipirit arătat până acum”, a declaratat Martin Ambros la Telekom Sport.

Ultimele două meciuri sunt extrem de importante pentru clasamentul final al grupei. Poziţia de lider îi va aduce României în optimi echipa de pe locul al patrulea din Grupa B.

CITEŞTE ŞI:

Afla mai multe despre: handbalcampionatul mondial de handbal femininmartin ambros,  

viewscnt
Articole similare