Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

România - Muntenegru 0-0. Fără spectatori, fără fotbal. ”Tricolorii” au avut superioritate numerică din minutul 77

România - Muntenegru 0-0. Fără spectatori, fără fotbal. ”Tricolorii” au avut superioritate numerică din minutul 77galerie foto
Comentarii

România nu a reuşit să depăşească la Ploieşti o echipă a Muntenegrului, care în absenţa lui Jovetic nu a avut prea multe posibilităţi de exprimare

Prima repriză a fost una ştearsă pentru ambele echipe, cu naţionala lui Contra ceva mai aproape de poarta lui Petkovic. În minutul 8, Muntenegru putea primi penalty, dar centralul slovac nu a văzut împingerea lui Săpunaru asupra lui Boljevic.

Chricheş, cel mai bun jucător al primelor 20 de minute a avut două ocazii bune de gol, apoi s-a accidentat şi a fost schimbat cu Bălaşa. România a avut ocaziile primului mitan, dar nici Stanciu, nici Chipciu şi nici Alex Mitriţă nu au reuşit să-şi calibreze şuturile în aşa fel încât sa permită deschiderea scorului.

Şi la reluare, tot România a fost mai periculoasă, iar Keşeru, servit ideal de Romario Benzar a avut o ocazie imensă de gol. Atacantul lui Lodogorets a şutat din interiorul careului la colţul scurt, dar portarul Petkovic a avut o intervenţie excelentă.

Acelaşi Claudiu Keşeru a reluat în minutul 62 cu capul de la colţul scurt, dar peste poarta muntenegrenilor. Deşi oaspeţii au rămas în 10 oameni din minutul 75 după eliminarea lui Stefan Mugosa, ”tricolorii” s-au apropiat foarte greu de poarta lui Petkovic, iar până la final nu s-a mai consemnat nicio ocazie notabilă.

0-0 după un meci modest, o remiză albă care nu confirmă creşterea anunţată de selecţioner şi de elevii săi. În faţa tricolorilor s-a aflat o reprezentativă decentă, dar fără posibilităţi reale de exprimare în absenţa lui Jovetic şi a altor 2-3 jucători de bază. Cu siguranţă, returul din Muntenegru va fi şi mai dificil.


LIVE TEXT | România - Muntenegru 0-0

Formaţii:

România: Tătăruşanu - R. Benzar, Chiricheş, Săpunaru, Bancu - Stanciu, Pintilii - Chipciu, Al. Maxim, Mitriţă - Keşeru

Rezerve: 1. Pantilimon, 16. Nita – 3. Tosca, 4. Manea, 5. Balasa, 9. Rotariu, 14. Budescu, 15. Anton, 18. Stoian, 21. T. Baluta, 17. Dragus, 19. Tucudean

Muntenegru: Petkovic – Stojkovic, Savic, Simic, Tomasevic – Scekic, Vukcevic – Boljevic, Ivanic, Jovovic – Mugosa

Rezerve: 12. Mijatovic, 13. Ljuljanovic – 5. Kopitovic, 7. Kosovic, 8. Hocko, 10. Jankovic, 11. Beciraj, 17. Savicevic, 18. Haksabanovic, 21. Radunovic, 23. Zoric


Final

Min 87: Pericol la poarta lui Tătăruşanu în urma unei faze fixe, dar Jovovic trage imprecis

Min 77: Mugosa de la muntenegreni este eliminat

Min 72: Pintilii este înlocuit de Anton. S-a accidentat şi fotbalistul FCSB-ului

Min 71: Pintilii încearcă să-l surprindă pe portarul Petkovic de la distanţă

Min 67: Budescu îl schimbă pe Mitriţă

Min 65: Ocazie România! Keşeru reia cu capul peste poartă!

Min 53: Creşte presiunea la poarta oaspeţilor. Şutul lui Stanciu este blocat decisiv de un fundaş advers

Min 47: Ocazie uriaşă Keşeru! Centrarea lui Benzar ajunge la Keşeru, şut excelent, dar portarul oaspeţilor intervine

Min 46: A început repriza a doua

Pauză

Min 38: Ocazie mare România! Alex Mitriţă şutează foarte periculos, balonul aproape că şterge bara transversală

Min 31: Cel mai bun jucător al României în acest debut de meci, Vlad Chiricheş iese accidentat. În locul său intră Bălaşa

Min 25: Ocazie România! Din nou Chiricheş în centrul atenţiei. El construieşte faza, combină cu Maxim şi ajunge în poziţie de finalizare după un-doi, însă execuţia din poziţie favorabilă este falsă.

Min 20: Ocazie România! Corner executat de Nicuşor Stanciu, balonul ajunge pe fruntea lui Chiricheş, dar reluarea sa ocoleşte poarta oaspeţilor. Am fost aproape de deschiderea scorului!

Min 14: Stanciu driblează, caută un culoar de şut şi îl găseşte. Din păcate, mingea expediată de fotbalistul Spartei Praga trece peste poartă

Min 8: Oaspeţii cer penalty! Boljevic are un contact cu Săpunaru, centralul lasă jocul să continue

Min 7: Şut al lui Alex Chipciu, după o acţiune personală. Mingea treec peste poarta lui Petkovic

Min 1: A început meciul! Tribune goale la Ploieşti, atmosferă dezolantă. 


UPDATE 11:00 | Echipamentele în care vor evolua cele două echipe în această seară:

UPDATE 10:30 | Numerele pe care le vor purta jucătorii echipei naţionale în meciul de astăzi cu Muntenegru:


În această seară, de la ora 21:45, România are meci cu Muntenegru. De la venirea lui Cosmin Contra pe banca tehnică, atmosfera s-a schimbat extrem de mult în sânul echipei naţionale. 

Tricolorii au mai jucat cu Muntenegru în preliminariile pentru Rusia 2018. A fost un 1-1, la Cluj, apoi o înfrângere, 0-1, pentru naţionala lui Christoph Daum, în ultimul meci cu selecţionerul german pe banca tehnică. România este cel mai bine echipă clasată în ierarhia FIFA, locul 26, în timp ce, Serbia este pe 30, Muntenegru pe 33, iar Lituania pe 39.

Muntenegru nu a mai marcat un gol în deplasare de mai bine de 180 de minute. România are cinci victorii consecutive (în amicale), în timp ce muntenegrenii „au sărbătorit” un an de la ultima victorie (04.09.2017), chiar succesul obţinut în faţa tricolorilor.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: contraromaniamuntenegruliga natiunilorchristoph daum 

viewscnt
Articole similare