Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

România pregăteşte noua generaţie de judocani

România pregăteşte noua generaţie de judocani

Alte sporturi

Comentarii

România a început să-şi pregătească deja următoarea generaţie de judocani. La Mangalia a avut loc prima ediţie a Stagiului Internaţional de judo, iar impresiile au fost dintre cele mai bune.

După o evoluţie nu tocmai convingătoare la Mondiale, judocanii români pornesc la un nou drum. Şi-au dat întâlnire la Mangalia, la un stagiu de pregătire la care au mai participat luptători din Bulgaria, Albania, Moldova, Serbia şi Kosovo.

”Avem nevoie de aceste stagii pentru copii, cadeţi, juniori şi seniori. E un început bun şi avem nevoie, avem nevoie pentru a avea un viitor frumos şi cu judoka medaliaţi la Jocurile Olimpice”, a declarat judoka Alina Dumitru, medaliată cu aur la Jocurile Olimpice de la Beijing 2008, la categoria 48 kg.
 
Speranţele nu sunt însă prea mari de la viitoarea ediţia a Jocurilor Olimpice care va avea loc la Tokyo în 2020.
 
”Tokyo... nu ştiu ce să zic. Sunt rezervată în privinţa... Dar noi asta ne dorim, pentru asta muncim măcar o medalie, cu o medalie să vină de acolo.  Bineînţeles ne dorim aur, (aurul olimpic e pentru noi cel mai frumos) dar dacă nu, orice medalie este bine venită. (Dacă nu, atunci Parisul sperăm să cucerim o noua medalie de aur)”, a concluzionat Alina Dumitru.

 

Afla mai multe despre: judojocurile olimpice de la tokyo,  

viewscnt
Articole similare