Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

România se poate adapta stilului de joc al lui Mirel Rădoi: ”Nu cred că este peste puterea noastră” | EXCLUSIV

România se poate adapta stilului de joc al lui Mirel Rădoi: ”Nu cred că este peste puterea noastră” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Deian Sorescu, invitat în studioul Telekom Sport prin Skype, a discutat despre perioada petrecută cu echipa naţională.

Deian Sorescu a fost convocat la echipa naţională şi şi-a făcut debutul împotriva Georgiei, jucând o oră şi în partida cu Anglia. Unul dintre cei mai buni jucători de pe teren în cel de al doilea amical jucat de selecţionata noastră, fundaşul dreapta a impresionat pentru ”tricolori”.

Căpitanul lui Dinamo a oferit energie pe partea dreaptă a terenului şi a fost o ameninţare constantă pentru poarta adversă, mai ales în meciul cu Anglia. Iar acestuia pare să îi placă stilul de joc al lui Rădoi, spunând că a fost impresionat de selecţioner şi că echipa se poate mula pe viziuinea sa.

România se poate adapta la stilul de joc al lui Mirel Rădoi, spune Deian Sorescu

”Aceeaşi părere ca a lui Budescu (n.r. Budescu anunţa că a fost impresionat de Rădoi), a schimbat mulţi antrenori, ştie, are experienţă, e în măsură să vorbească. Am mai lucrat cu el la U21, am fost convocat pentru meciurile cu Spania şi Danemarca.

Dânsul e un antrenor foarte bun şi cu siguranţă stilul lui va creşte şi va fi foarte bun. Ştie să facă atmosferă şi este pasionat de ce face. Nu cred că este peste puterea noastră să ne adaptăm la stilul lui de joc.

Românii ne descurcăm la orice. Nu se poate schimba lucrul ăsta peste noapte, vom aveam multe de lucru, dar Rădoi e ambiţios şi cu siguranţă va reuşi”, a declarat Deian Sorescu, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: echipa naţionalădeian sorescuromânia angliamirel rădoiromânia 

viewscnt
Articole similare