Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

România ţine steagul sus şi tare în Europa League, acolo unde echipa FCSB pare să fie ca peştele în apă!

România ţine steagul sus şi tare în Europa League, acolo unde echipa FCSB pare să fie ca peştele în apă!

Pariuri sportive

Comentarii

PUBLICITATE I FCSB, în Top 5 Europa League (infografic)

ea roş-albastră este clasată pe poziţia a 5-a ca număr de puncte şi golaveraj, după prima etapă a grupelor, aşa cum arată infograficul de mai sus, realizat de operatorul digital de pariuri Betano.com.

Locul 5 este unul impresionant, fără a exagera, ţinând cont că în actuala fază a grupelor au luat startul 48 de echipe. Nume precum Lazio Roma, Athletic Bilbao, Olympique de Marseille, Arsenal, Lyon şi Villarreal nu au reuşit un start atât de bun, fiind inferioare FCSB-ului fie la numărul de puncte, fie la numărul de goluri marcate sau golaveraj.

Înainte de etapa a doua dn grupe, FCSB are un număr egal de puncte cu Zenit, AC Milan, Nice şi Real Sociedad, fiind departajată de acestea doar la golaveraj. Echipa din România se află la egalitate perfectă cu Atalanta.

Elevii lui Nicolae Dică joacă joi, de la ora 20:00, cu Lugano şi au şansa de a rămâne în top şi, de ce nu, de a-şi îmbunătăţi performanţa. Deşi joacă în deplasare, românii sunt favoriţi la victorie la casele de pariuri sportive, cotele maxime pe meci putând fi găsite aici.

Budescu şi Niţă, în topuri şi ei
Constantin Budescu se află pe locul al doilea al marcatorilor din Europa League, graţie celor două reuşite din partida cu Plzen (3-0). El este depăşit doar de Andre Silva de la AC Milan. Un alt român, Florin Niţă, ocupă poziţia a cincea în ierarhia portarilor, cu 5 mingi parate.

Când s-au marcat golurile din Europa League
În prima etapă a grupelor s-au marcat 65 de goluri, cu o medie de 2,75 pe meci. Practic, s-a înscris o dată la fiecare 34 de secunde. Intervalele de minute cu cele mai multe goluri au fost 46-60 şi 61-75, cu câte 14 goluri fiecare.

Ştiaţi că?
Betano.com sprijină activ sportul din România. Această companie internaţională, licenţiată pe piaţa de pariuri online din ţara noastră până în anul 2027, sponsorizează Liga Profesionistă de Fotbal. De aceea campionatul României poartă acum numele de „Liga 1 Betano”, iar toate meciurile etapei se pot urmări cu streaming live legal pe platforma lor. De asemenea, Betano este partener principal al echipei Universitatea Craiova. 

Afla mai multe despre: pariuri sportivebetanopublicitatesteauaeuropa leaguefcsb 

viewscnt
Articole similare