Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Românii au dat răspunsul: FCSB e Steaua! Reacţia patronului echipei roş-albastre, după ce a aflat rezultatul sondajului

Românii au dat răspunsul: FCSB e Steaua! Reacţia patronului echipei roş-albastre, după ce a aflat rezultatul sondajului

Superliga

Comentarii

Un sondaj realizat de Avangarde a relevat faptul că românii o văd pe FCSB drept adevărata Steaua. Reacţia patronului FCSB nu a întârziat să apară.

"Păi nu e normal. Trebuie 99% să zică asta. Adică 14% dintre români înţeleg anormalitate, lucruri anormale. Cei 79% înţeleg normalitate, tot e bine, dar nu e foarte bine. Minciuna şi anormalitate nu trebuie votate nici de 1%, aşa zic eu. Trebuie să fie 100%. Atunci mă voi bucura.

Împotriva minciunii şi a măgăriilor vreau victorie cu 99,9%. Aşa vreau în ţara mea. Vreau ca pentru CSA să rămână să voteze doar Lăcătuş, Tudorel Stoica şi Talpan. Mie îmi pare rău de Lăcătuş şi Iovan. Ei au fost atraşi acolo să ia nişte bani. Iovan are suflet bun, nu-l condamn, iar de Lăcătuş îmi pare rău că se va face de răs.

Echipa Armatei nici nu va promova, o va decapita Rapid. Cei de la club pot să aibă şi probleme legale. De ce să dai bani de la buget ca să faci echipă când deja sunt altele? De ce ţii baza sportivă de pe urma căreia poţi încasa bani? Sunt lucruri anormale. Nu-şi dau seama în ce probleme sunt. Ce, suntem pe vremea lui Ceauşescu ca să faceţi ce vreţi cu averea ţării? O să vadă ei.

O să câştig totul în instanţă, numele şi marca. Nu toată lumea e anormală în ţara asta. Important e ca judecătorii să facă parte din cei 79%. Nu mai are cine să îi influenţeze. Nu mai sunt Oprea, Coldea sau Băsescu, nu mai au putere în instanţă", a spus Gigi Becali pentru Gazeta Sporturilor.

79% din respondenţi consideră că ”Steaua” este echipa care activează în Liga 1

34% dintre suporterii fotbalului românesc susţin Steaua/FCSB. 

Afla mai multe despre: liga 1fcsbgigi becali,  

viewscnt
Articole similare