Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ronaldo despre Ferguson: "Nu am înţeles niciodată ce îmi spunea Sir Alex!"

Ronaldo despre Ferguson: "Nu am înţeles niciodată ce îmi spunea Sir Alex!"
Comentarii

Ronaldo a câştigat al 5-lea Balon de Aur la finalul anului trecut, iar un mare merit în cariera lusitanului îl are Sir Alex Ferguson, antrenorul său de la Manchester United. Cristiano şi Sir Alex au o relaţie specială, despre care fotbalistul a vorbit pentru britanicii de la ITV.

”Încă nu înţeleg ce spune Ferguson. La început aveam un translator, un brazilian, de care aveam nevoie doar ca să îmi traducă ce spune Sir Alex. Fergie m-a învăţat şi fotbal, dar şi lucruri personale, iar pentru toate acestea trebuie să îi mulţumesc. 

Îmi aduc aminte când tatăl meu era bolnav în spital, iar noi aveam un meci dificil în Champions League. I-am spus lui Ferguson că trebuie să mă duc la spital să-mi văd tatăl, iar el era unul dintre jucătorii cheie. Alex Ferguson mi-a răspuns atunci că familia este cel mai important lucru din viaţa fiecărei persoane, iar dacă am nevoie de 3, 4, 5 zile, atunci pot să plec. Ăsta este unul dintre motivele pentru care îl respect şi pentru care îl consider cel mai bun antrenor pe care l-am avut în acastă carieră”, a spus Ronaldo. 

Afla mai multe despre: ronaldoreal madridfergusonunited 

viewscnt
Articole similare