Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ronaldo pleacă de la Real Madrid. Ce l-a nemulţumit şi cu cine urmează să semneze starul portughez

Ronaldo pleacă de la Real Madrid. Ce l-a nemulţumit şi cu cine urmează să semneze starul portughez
Comentarii

Cotidianul AS notează că starul portughez Cristiano Ronaldo vrea să plece cât mai repede de la Real Madrid, fiind nemulţumit de preşedintele Florentino Perez, care nu şi-a îndeplinit promisiunea de a-i oferi un nou contract.

Jurnaliştii spanioli scriu că Ronaldo va merge, cel mai probabil, la Manchester United, club pentru care a mai evoluat între 2003 şi 2009. În acea perioadă, portughezul a cucerit primul său Balon de Aur. În plus, AS susţine că Ronaldo le-ar fi transmis deja colegilor săi de la Real Madrid că va pleca în vara acestui an.

Totul din cauza preşedintelui Florentino Perez. Acesta i-ar fi promis portughezului, după finala Ligii Campionilor din 2017, că îi va mări salariul în această iarnă, însă, până în momentul de faţă, promisiunea n-a fost respectată.

Luna trecută, după ce Real Madrid a câştigat Cupa Mondială a cluburilor, Ronaldo l-a "înţepat" pe Florentino Perez: "Dacă este posibil, mi-ar dori să mă retrag de la Real. Însă, nu depinde de mine, nu eu sunt cel care conduce clubul".

Deşi a câştigat trei dintre ultimele patru Baloane de Aur atribuite de France Football, Cristiano Ronaldo ocupă doar locul al cincilea în ierarhia celor mai bine plătiţi fotbalişti ai lumii, cu 21 de milioane euro net pe sezon, în timp ce marele său rival, argentinianul Lionel Messi, câştigă 50 milioane euro net pe sezon, după ce şi-a prelungit recent contractul cu Barcelona. Neymar primeşte, la rândul său, 36 milioane euro pe an la PSG.

Afla mai multe despre: cristiano ronaldolionel messireal madridliga campionilorflorentino perezpsg 

viewscnt
Articole similare