Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ronaldo şi Ramos nu se mai suportă. Detalii din vestiarul lui Real Madrid!

Ronaldo şi Ramos nu se mai suportă. Detalii din vestiarul lui Real Madrid!
Comentarii

Cândva foarte buni prieteni, Sergio Ramos şi Cristiano Ronaldo au ajuns la cuţite! Presa din Spania notează că lucrurile au degenerat între cei doi după meciul pierdut de Real Madrid, cu 1-3, pe terenul lui Tottenham.

"Relaţia dintre Cristiano şi Ramos s-a răcit de la înfrângerea pe Wembley. De fapt, CR7 e supărat pentru declaraţiile date de căpitanul Realului. Ruptura dintre cei doi a fost şi mai evidentă în ultimul interviu dat de Ramos. Întrebat despre posibilitatea ca Ronaldo să plece în vară de pe Bernabeu, fundaşul a punctat: `Întrebaţi-l pe el, astfel de lucruri mie îmi scapă!", scrie Marca.

"Nu sunt de acord cu Cristiano. Cred că este o opinie greşită. Atunci când am câştigat de două ori în Supercupă nimeni nu a simţit lipsa nimănui. Eu aş pune mai mult accent pe accidentări. Echipa este mai puternică atunci când suntem toţi împreună. Nu îmi e dor de nimeni. De nimeni!

Echipa s-a schimbat, desigur, dar unii contribuie cu anumite lucruri şi alţii au alt rol. Nu îmi pasă cine marchează, pentru mine e aceeaşi satisfacţie. Dar el (n.r. Ronaldo) are un alt rol. Există un număr de trofee individuale, iar pentru a le câştiga trebuie să ai cifrele necesare", a spus Sergio Ramos pentru Cadena SER.

Afla mai multe despre: ronaldoramosreal madrid 

viewscnt
Articole similare