Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Roş-albaştrii nu sunt singurii romani în Europa League I Alţi cinci conaţionali intră azi în competiţie

Roş-albaştrii nu sunt singurii romani în Europa League I Alţi cinci conaţionali intră azi în competiţie

UEFA Europa League

Comentarii

15 meciuri din seara de Europa League sunt în direct pe canalele Telekom Sport şi pe telekomtv.ro

Spre deosebire de alte sezoane, Europa League e săracă în români. Doar cinci fotbalişti vor lua startul în a doua competiţie continentală. Vor avea însă adversari foarte tari. Keşeru şi Moţi încep grupa C pe terenul unei echipe venite din play-off-ul Champions League. Istanbul BB - Ludogoreţ e în direct pe Telekom Sport 4, de la ora 20. În celălalt meci, Hoffenheim o înfruntă pe finalista din 2011, Braga, pe platforma telekomtv.rom, tot de la ora 20.

În grupa D, AC Milan se va întâlni din nou cu un român. După ce au eliminat-o în preliminarii pe Craiova, italienii îl vor avea ca advesar pe Florentin Matei. Până la meciul cu Rijeka, diavolul milanez are meci pe Telekom Sport 2, cu Austria Viena, de la ora 20. În schimb, campioana Croaţiei primeşte vizita lui AEK Atena.

Proaspăt transferaţi la Apollon, Piţian şi Cojocaru au viaţă grea în grupa E. Ciprioţii debutează pe teren propriu cu Lyon, într-o partidă care se vede pe platforma telekomtv.ro. Celălalt meci din grupă se vede pe Telekom Sport 3. Atalanta - Everton e în direct, de la ora 20.

Ultimul, dar nu cel din urmă, e Radu Ştefan. Lazio e în grupa K, iar primul meci e cu Vitesse pe Telekom Sport 3, de la ora 22.05. În octombrie avea Radu duelul cu Balotelli şi  Sneijder de la Nice, care diseară joacă în Belgia, cu Zulte-Waregem.

Afla mai multe despre: europa leagueromaniaromaniexclusivtelekom sportexclusiv romaniakeserumotiradu stefan 

viewscnt
Articole similare