Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rosberg a trecut peste rivalitatea cu Hamilton şi l-a numit printre cei mai buni din istorie. Iată cum arată Top 5-ul germanului

Rosberg a trecut peste rivalitatea cu Hamilton şi l-a numit printre cei mai buni din istorie. Iată cum arată Top 5-ul germanului

Formula 1

Comentarii

Nico Rosberg şi Lewis Hamilton au oferit una dintre cele mai interesante rivalităţi din Formula 1 în ultimul deceniu. Germanul a ieşit campion mondial în 2016, după care a ales să se retragă din Marele Circ. Hamilton a continuat şi a ajuns la şase titluri de campion în Formula 1 (2008, 2014, 2015, 2017, 2018, 2019).

Neamţul a fost coleg cu Hamilton la Mercedes în perioada 2013-2016, dar relaţia dintre cei doi a fost mereu motiv de tensiune şi a alimentat presa de specialitate cu articole despre neînţelegerile dintre cei doi. În ciuda acestei rivalităţi, Rosberg nu avea cum să-l omită pe britanic în momentul în care a fost rugat să alcătuiască un top 5 al celor mai buni piloţi din istorie.

Rosberg l-a pus în fruntea clasamentului pe compatriotul său Michael Schumacher, de şapte ori campion mondial în Formula 1. Pe locul al doilea l-a nominalizat pe Juan Manuel Fangio, argentinianul care a dominat Formula 1 în anii 1950 şi care are cinci titluri de campion.

Al treilea în viziunea lui Rosberg este Ayrton Senna, brazilianul care a câştigat de trei ori Formula 1, dar care s-a stins în 1994, la 34 de ani. Lewis Hamilton a fost plasat pe locul al patrulea în acest top all time. Alain Prost a prins locul al cincilea în clasamentul lui Nico Rosberg, care a menţionat încă o dată că favoritul său rămâne Mikka Hakkinen.

Afla mai multe despre: formula 1rosberghamilton 

viewscnt
Articole similare