Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Roy Hodgson a fost numit noul antrenor al echipei Crystal Palace

Roy Hodgson a fost numit noul antrenor al echipei Crystal Palace

Premier League

Comentarii

Fostul selecţioner al echipei naţionale a Angliei, Roy Hodgson, a fost numit, marţi, în funcţia de antrenor principal al echipei Crystal Palace, a anunţat gruparea britanică, pe site-ul oficial.

În vârstă de 70 de ani, Hodgson a semnat un contract pe doi ani. El îl înlocuieşte pe olandezul Frank de Boer, care a fost demis luni, la 77 de zile de la preluarea echipei.

Crystal Palace ocupă ultimul loc în clasamentul din Premier League, după ce a pierdut toate cele patru meciuri din acest sezon, fără să reuşească să înscrie.

Experimentatul tehnician nu a mai antrenat din vara anului 2016, când a demisionat de la conducerea primei reprezentative a Angliei, după eliminarea de la Euro 2016.

Roy Hodgson a mai pregătit echipele de club Halmstads, Bristol City, Oddevold, Malmo, Neuchatel Xamax, Inter Milano, Blackburn, Grasshoppers, Copenhaga, Udinese, Viking, Fulham, Liverpool şi West Bromwich Albion.

La nivel internaţional, pe lângă echipa Angliei, Hodgson a mai condus selecţionatele din Elveţia, Emiratele Arabe Unite şi Finlanda.

Afla mai multe despre: roy hodgsonangliacrystal palacenumireantrenorpremier league 

viewscnt
Articole similare