Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rrahmani sau Dugandzic? Cine va fi titular la meciul cu Dinamo. ”A intrat bine Rrahmani” vs. ”Nu ar fi corect pentru Dugandzic” | EXCLUSIV

Rrahmani sau Dugandzic? Cine va fi titular la meciul cu Dinamo. ”A intrat bine Rrahmani” vs. ”Nu ar fi corect pentru Dugandzic” | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Rapidul a obţinut o victorie entuziasmantă, vineri seară, pe terenul celor de la FCU Craiova 1948, scor 5-3 (2-1), într-o partidă în care ambii atacanţi folosiţi de către Cristiano Bergodi, Albion Rrahmani şi Marko Dugandzic, au strălucit.

Întrebarea care se pune acum, în condiţiile în care Rapidul joacă cu un singur atacant, pentru cine va opta italianul Cristiano Bergodi în următoarea partidă oficială a feroviarilor, chiar în derby-ul cu Dinamo, din Giuleşti.

”Va începe cu Rrahmani” vs. ”Nu ar fi corect!”

Marko Dugandzic a înscris un gol de la 11 metri contra oltenilor, dar a şi irosit o altă lovitură de pedeapsă. De partea cealaltă, Rrahmani a realizat o ”dublă” de efect şi a ratat alte două ocazii foarte mari, la meciul său de debut pentru Rapid.

  • Kosovarul a costat-o pe Rapid 600.000 de euro, însă, se pare că face toţi bani.

Suporterii speră ca Bergodi să schimbe sistemul şi să-i folosească titulari pe ambii în continuare, însă acest lucru pare imposibil. Aşadar, va avea de ales între cei doi.

Ovidiu Herea merge pe varianta Albion Rrahmani, în timp ce Dan Udrea şi Constantin Zotta consideră că ar fi nedreaptă trecerea lui Marko Dugandzic pe banca de rezerve.

Iată cum a decurs dialogul dintre Dan Udrea, Ovidiu Herea şi Constantin Zotta, în studiourile Orange Sport

Ovidiu Herea: ”Eu cred că va începe cu Rrahmani. Aşa cred eu”.

Constantin Zotta: ”Eu nu cred. Ori cu amândoi, ori cu Dugandzic”.

Dan Udrea: ”Cu amândoi nu cred. Dacă e să aleagă varianta cu un singur atacant, ceea ce e probabil, cred că tot pe Dugandzic l-ar alege. Ar fi nedrept pentru Dugandzic”.

Ovidiu Herea: ”Corect, doar că a intrat foarte bine Rrahmani. Pentru încrederea lui, pentru evoluţia lui, cred că ar putea fi titularizat la acel meci. Cu toate că Rapidul a cam stat în Dugandzic în ultima perioadă

Constantin Zotta: ”Şi anul trecut, şi anul ăsta. E greu după un meci în care joci o repriză, marchezi, eşti schimbat la pauză - nu ştiu dacă avea probleme medicale - apoi să-l schimbi când echipa câştigă. Nu cred că ar fi corect faţă de el”. 

Afla mai multe despre: albion rrahmanikosovomarko dugandzic 

viewscnt
Articole similare