Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rugby | Victorii pentru trei jucători români care evoluează în PRO D2

Rugby | Victorii pentru trei jucători români care evoluează în PRO D2

Rugby

Comentarii

Echipa de rugby Colomiers, pentru care au evoluat internaţionalii români Mihai Macovei şi Marius Antonescu, s-a impus în faţa lui Soyaux-Angouleme, în etapa a V-a contând pentru cel de-al doilea eşalon valoric din Franţa, Pro D2, şi se menţine pe poziţia secundă a clasamentului

Tot un succes a reuşit şi Andrei Gorcioaia cu Massy, în faţa celor de la Dax.

Colomiers a întâlnit pe propriul teren pe Soyaux-Angouleme, una dintre echipele care sezonul trecut au avut o evoluţie bună, impunându-se cu rezultatul de 26-6, succes prin care se menţine pe locul 2, la egalitate de puncte cu Perpignan. La Colomiers, Marius Antonescu şi Mihai Macovei au intrat pe parcursul reprizei secunde, în minutul 41, respectiv 53, un alt ''stejar'', Otar Turaşvili, nefiind reţinut în lot pentru această partidă.

Şi Andrei Gorcioaia a început ca rezervă partida dintre Massy şi Dax, jucătorul român intrând în teren în minutul 61. Massy s-a impus cu rezultatul de 21-19, prin cele două lovituri de pedeapsă concretizate de Thomas Girard în ultimele zece minute, şi cu două victorii din cinci partide disputate ocupa poziţia a opta a clasamentului.

Internaţionalul Andrei Ursache a lipsit din lotul lui Carcassonne care a fost învinsă pe terenul lui Mont de Marsan, echipa jucătorului român, cu o singură victorie în acest sezon, aflându-se pe penultima poziţie în ierarhia Pro D2.

În această etapă Colomiers, Mont de Marsan şi Perpignan au obţinut bonusul ofensiv, în timp ce Dax s-a ales cu bonificaţia defensivă după înfrângerea suferită pe terenul lui Massy.

Rezultatele etapei a V-a din PRO D2: 
Vannes-Bayonne 38-22 
Aurillac-Narbonne 15-6 
Massy-Dax 21-19 
Colomiers-Soyaux-Angouleme 26-6 
Biarritz-Nevers 32-20 
Mont de Marsan-Carcassonne 39-23 
Grenoble-Beziers 33-23 
Perpignan-Montauban 30-6

În clasament conduce Perpignan (20 pct), urmată de Colomiers (20 pct) şi Grenoble (17 pct).

Afla mai multe despre: rugbymihai macoveiprod2frantacolomiersmarius antonescual doilea esalon 

viewscnt
Articole similare