Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ruptură definitivă? Impresarul lui Stanciu a făcut anunţul: "Are multe oferte!" Întâlnire decisivă pentru mijlocaş

Ruptură definitivă? Impresarul lui Stanciu a făcut anunţul: "Are multe oferte!" Întâlnire decisivă pentru mijlocaş

Stranieri

Comentarii

Anamaria Prodan, impresarul lui Nicolae Stanciu, a recunoscut ruptura dintre Anderlecht şi jucătorul său, anunţând că săptămâna viitoare se va întâlni cu şefii clubului belgian pentru a lua o decizie finală în privinţa acestei situaţii incomode.

"Stanciu are foarte multe oferte. A ales Anderlecht în condiţiile în care avea alte oferte cu salariu aproape dublu. Dar situaţia a devenit deranjantă şi pentru noi ca manageri, şi pentru el ca jucător şi pentru club, ţinând cont că el este cea mai mare investiţie din Belgia. Tocmai de aceea săptămâna viitoare trebuie să avem o întâlnire cu reprezentanţii clubului şi să vedem care sunt soluţiile cel mai bune pentru ambele tabere.

Salariul lui Stanciu este unul mare şi, în condiţiile în care clubul nu are nevoie de serviciile lui, se practică în fotbal, împrumutul, vânzarea. Fener este o echipă care şi l-a dorit foarte tare. M-a durut sufletul că n-a mers acolo, admir pasiunea turcilor pentru fotbal, dar în final este numai alegerea jucătorului" - a spus Anamaria Prodan. 

Stanciu, cel mai scump transfer din istoria clubului Anderlecht, cumpărat de la FCSB pe 8 milioane de euro, a evoluat în 13 meciuri oficiale în actuala stagiune, marcând un singur gol. 

Anderlecht joacă în această seară la Paris, în grupele Ligii Campionilor. După trei etape, belgienii nu au strâns nici măcar un punct. Partida se vede în direct la Telekom Sport 3.

Afla mai multe despre: nicolae stanciuanamaria prodanbelgiaanderlecht 

viewscnt
Articole similare