Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rusescu, fericit după revenirea la FCSB: ”Mă simt foarte bine fizic”. Ce le promite suporterilor în acest sezon

Rusescu, fericit după revenirea la FCSB: ”Mă simt foarte bine fizic”. Ce le promite suporterilor în acest sezon

FCSB

Comentarii

Raul Rusescu a jucat primul meci de la revenirea la FCSB. Atacantul a evoluat în primele 45 de minute ale jocului cu Gaz Metan Mediaş şi a avut şi o ocazie importantă.

Chiar dacă a fost schimbat de Dică la pauză, Rusescu anunţă că se simte excelent din punct de vedere fizic şi le promite fanilor că va da tot ce are mai bun pentru un nou titlul.

M-am simţit foarte bine, m-am bucurat de timpul petrecut pe teren. Am avut şi o ocazie, în primele minute, puteam să marchez. Mă simt foarte bine fizic, nu ştiu cum s-a văzut din afara terenului. Cel mai important este însă că am reuşit să câştigăm.

Fanii au pretenţii mari de la mine, eu am pretenţii şi aşteptări mari de la mine şi sunt pregătit să dau tot ce am mai bun pentru a ajuta echipa să câştige fiecare meci în parte.

Returul cu Hajduk va fi diferit. Sper să avem un gazon mai bun pentru a putea juca fotbal, exact cum am făcut în seara asta. Mi-e greu să spun dacă suntem favoriţi, dar ţinând cont că vom juca în faţa fanilor şi de istoria noastră, cred că pornim cu prima şansă”, a declarat Raul Rusesc, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: rusescufcsbmedias,  

viewscnt
Articole similare