Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rustu Recber, recunoscător Barcelonei după ce s-a vindecat de coronavirus! Tratamentul primit în Turcia

Rustu Recber, recunoscător Barcelonei după ce s-a vindecat de coronavirus! Tratamentul primit în Turcia
Comentarii

Fostul portar al Barcelonei care s-a vindecat de coronavirus, Rüstu Reçber, a anunţat că Turcia apelează la un tratament eficient împotriva virusului, care a făcut ravagii în lume.

  • Până în prezent, pe glob sunt aproape două milioane de cazuri confirmate cu noul virus şi peste 100.000 de morţi.

“Nu voi uita ce a făcut Barcelona pentru mine, atunci când eram pe moarte din cauza coronavirus. A fost un proces dficil şi un tratament la fel de greu... Există un tratament implementat de Ministerul Sănătăţii din Turcia. Metoda e folosită de medici pe fiecare pacient timp de 10 zile şi depun foarte mult efort”, a declarat portarul vindecat de coronavirus în ţara natală, Turcia.  

Fostul internaţional turc Ruştu Recber, care a fost spitalizat 11 zile după ce a fost testat pozitiv cu coronavirus, a declarat că va rămâne în carantină o perioadă, el menţionând că îi pare bine că a renunţat la fumat în urmă cu cinci ani.

“Slavă lui Allah, am scăpat. Am avut o perioadă lungă şi intensă de tratament. Am fost externat şi sunt acasă. Bine că m-am lăsat de fumat acum cinci ani. Voi mai rămâne în carantină 15-20 de zile. Vă mulţumesc tuturor pentru urările de bine”, a spus Ruştu Recber pentru cotidianul Sozcu.

El a evitat să comenteze zvonurile conform cărora soţia sa l-ar fi infectat cu Covid-19: “Cel mai greu în viaţă este să le explici ceva ignoranţilor. Oricum, nici eu şi nici îşî nu avem timp pentru asta”.

Ruştu a fost testat pozitiv cu coronavirus luna trecută. Ruştu Recber a fost portarul naţionalei Turciei în şerioada 1994-2012. În vârstă de 46 de ani, Ruştu s-a retras din activitate în 2012, după cinci sezoane la Beşiktaş Istanbul. El a mai jucat pentru FC Barcelona (2003-2006) şi Fenerbahce (2006-2007).

Coronavirus - Turcia a depăşit pragul de 100 de decese înregistrate în 24 de ore

Marţi, Turcia a depăşit pentru prima dată pragul de 100 de morţi în 24 de ore din cauza noului tip de coronavirus, potrivit cifrelor anunţate marţi de ministrul Sănătăţii, care a afirmat că răspândirea epidemiei a încetinit, scrie AFP. 

Numărul total al deceselor a ajuns la 1.403 în Turcia, unde contaminările raportate au ajuns la 65.111.

Ministrul Koca a asigurat că Turcia, ţară cu 83 de milioane de locuitori, cunoaşte "o scădere a noilor cazuri de contaminare". 

 

 

Afla mai multe despre: rustu recber 

viewscnt
Articole similare