Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a aflat şi câţi bani plăteşte United pentru păstrarea lui Solskjaer! Suma care surprinde pe toată lumea

S-a aflat şi câţi bani plăteşte United pentru păstrarea lui Solskjaer! Suma care surprinde pe toată lumea galerie foto

Manchester United

Comentarii

Norvegianul a semnat prelungirea acordului cu Manchester United pentru încă trei sezoane, iar antrenorul adus în această iarnă va primi un salariu stagional de 7 milioane de lire sterline.

Suma este identică celei cu care este remunerat Jurgen Klopp la Liverpool. După parafarea noului contract, Solskjaer a devenit însă mai bine plătit decât Unai Emery şi Maurizio Sarri, managerii londonezilor de la Arsenal şi respectiv Chelsea. Există însă şi alţii care stau mai bine la acest capitol. E vorba de Mauricio Pochettino şi mai ales de Pep Guardiola, ultimul primind 15 milioane de lire pe sezon de la Manchester City. Aceeaşi sumă care intra şi în conturile lui Jose Mourinho pe când se afla la conducerea diavolilor. 

Solskjaer a purtat ultima rundă de negocieri cu Ed Woodward, directorul general al clubului englez. Presa scrie că cei doi s-au întâlnit la un cunoscut restaurant cu specific italienesc din Manchester unde s-au răsfăţat cu o sticlă de Don Perignon de 220 de lire sterline, iar managerul a comandat o porţie de sparghete bolognese în valoare de 10 lire sterline.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: solskjaersalariued woodwardmanchester united 

viewscnt
Articole similare