Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a ajuns prea departe? Ce a păţit un oficial al lui Juventus care a criticat tehnologia video

S-a ajuns prea departe? Ce a păţit un oficial al lui Juventus care a criticat tehnologia video

Serie A

Comentarii

Fabio Paratici, directorul sportiv al lui Juventus, a fost suspendat şi amendat pentru că a folosit un limbaj licenţios la adresa arbitrajului video, la finalul meciului cu Atalanta, în care Juve a fost egalată la 2, după ce a condus cu 2-0.

Paratici a primit o amendă de 20.000 de euro şi o suspendare de aproximativ două săptămâni, până pe data de 15 octombrie. La finalul meciului dintre Juventus şi Atalanta, oficialul a adresat numeroase cuvinte injurioase la adresa VAR, pe tunelul spre vestiare.
 
Juve a avut un gol anulat la 2-1. Reuşita croatului Mandzukici fiind anulată din cauza unui fault petrecut la centru, cu 10 secunde mai devreme. În primă fază, centralul nu observase cotul pe care Lichtsteiner il aplicase lui Gomez şi a revenit după vizionarea reluărilor, arătând şi cartonaşul galben.
 
Campionii Italiei au acuzat după meciul de la Bergamo folosirea abuzivă şi injustă a arbitrajului video.
 
Meciul dintre Juve şi Atalanta a fost primul pas greşit pe care "Bătrâna Doamnă" l-a făcut în această ediţie a Seriei A, dându-i şansa lui Napoli să devină lider, cu maximum de puncte şi un avans de două puncte faţă de campioana en-titre. 

Afla mai multe despre: fabio paraticitehnologia videojuventus,  

viewscnt
Articole similare