Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a decis soarta lui Julen Lopetegui. Anunţul făcut în Spania în urmă cu puţin timp. Ce revenire de senzaţie pregăteşte Realul

S-a decis soarta lui Julen Lopetegui. Anunţul făcut în Spania în urmă cu puţin timp. Ce revenire de senzaţie pregăteşte Realul

Real Madrid

Comentarii

Conform informaţiilor oferite de jurnalistul Josep Pedrerol de la El Chiringuito, Real Madrid îl va demite pe Julen Lopetegui, indiferent de rezultatul meciului cu Viktoria Plzen de marţi, partidă care se vede în direct la Telekom Sport de la ora 22:00.

Omul care a anunţat în premieră transferul lui Cristiano Ronaldo la Juventus Torino, Josep Pedrerol susţine că Julen Lopetegui va fi pe banca Realului la partida cu Viktoria Plzen, dar nu o va mai antrena pe Real Madrid în weekend, atunci când gruparea blanco joacă El Clasico, în direct pe Telekom Sport 1.

Acelaşi jurnalist anunţă şi care este planul lui Florentino Perez pentru perioada următoare. Santiago Solari, antrenorul de la Real Madrid Castilla ar urma sa devină interimar, până când Perez îl va putea aduce pe Jose Mourinho, actualul antrenor de la Manchester United şi fost antrenor la Real Madrid între 2010 şi 2013.

 

 

Mourinho e sub contract cu Manchester  United, dar si supus presiunii rezultatelor. Ar vrea să plece din Anglia, dar pare reticent cu privire la revenirea în Spania, acolo unde nu e simpatizat de toată lumea. Perez este însă convins că Mourinho este omul potrivit pentru a da restart Realului, exact aşa cum s-a întâmplat în 2010 când portughezul a sosit la Madrid şi a stopat supremaţia Barcei lui Guardiola. 

Roberto Martinez, selecţionerul Belgiei şi Antonio Conte, fost selecţioner al Italiei ar fi variantele de rezervă pe care le păstrează Florentino Perez.

Afla mai multe despre: jose mourinhoreal madridjulen lopeteguiflorentino perez 

viewscnt
Articole similare