Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a enervat Abramovici! Patronul lui Chelsea pregăteşte revoluţia la Londra. Trei transferuri spectaculoase pentru a câştiga titlul

S-a enervat Abramovici! Patronul lui Chelsea pregăteşte revoluţia la Londra. Trei transferuri spectaculoase pentru a câştiga titlul

Chelsea

Comentarii

Roman Abramovici e pregătit să schimbe total faţa lui Chelsea în sezonul viitor, iar fosta campioană a Angliei va investi masiv în viitoarea campanie de mercato pentru a se putea bate cu şanse reale cu Manchester City.

Presa din Anglia anunţă că patronul rus îl va schimba pe Antonio Conte la finalul acestei stagiuni, iar şansele cele mai mari pentru a veni pe Stamford Bridge le-ar avea Luis Enrique.

Schimbarea la faţă a celor de la Chelsea se va face cu Anthony Martial, fotbalist de care United vrea să se despartă, dar şi cu Radja Nainggolan, mijlocaşul celor de la AS Roma.

Mutări ar urma să se facă şi în zona defensivei, acolo unde londonezii îl vor cu orice preţ şi pe Koulibaly. Pentru toate aceste transferuri, Abramovici a pregătit peste 200 de milioane de euro. O parte din sumă ar urma să fie completată şi de plecările lui Hazard, care are şanse mari să ajungă la Real Madrid, şi de Batsuhayi, atacant care va rămâne la Dortmund.

Afla mai multe despre: abramovicichelseatransferuri,  

viewscnt
Articole similare