Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a făcut! Gicu Grozav l-a refuzat pe Şumudică şi s-a înţeles cu noua echipă! Ce salariu va primi

S-a făcut! Gicu Grozav l-a refuzat pe Şumudică şi s-a înţeles cu noua echipă! Ce salariu va primigalerie foto

Stranieri

Comentarii

Gicu Grozav şi-a găsit echipă după despărţirea de Karabukspor, anunţă presa din Turcia.

UPDATE Transferul lui Gicu Grozav a fost confirmat de Bursaspor în urmă cu scurt timp.


Conform publicaţiei Ataşehir Haber, Grozav s-a înţeles cu reprezentanţii clubului Bursaspor şi a semnat o înţelegere până în vară, cu opţiune de prelungire pentru încă două sezoane.

De semnătura lui Grozav a fost interesată şi echipa lui Şumudică, Kayserispor, lucru confirmat de tehnicianul român pentru Telekom Sport.



"Gicu Grozav e un jucător foarte bun. Chiar am vorbit personal cu el înainte de sărbători. L-am sunat şi i-am spus asta, dar nu depinde numai de mine! Am vrut să ştiu dacă îşi doreşte să joace în continuare în Turcia şi m-a spus că şi-ar dori să rămână, da", spunea Şumudică în urmă cu două săptămâni.

Totuşi, Grozav a ales propunerea mai bună din punct de vedere financiar. La Bursaspor, internaţionalul român va încasa 275.000 de euro până în vară.

Susţinut de Mircea Lucescu

Turcii scriu că şi Mircea Lucescu a avut un cuvânt de spus în realizarea transferului. Selecţionerul Turciei s-a întâlnit cu antrenorul lui Bursaspor, Paul Le Guen, în Antalya, şi i-a oferit acestuia detalii despre Grozav, pe care l-a prezentat într-o lumină foarte bună, notează sursa citată.
 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: gicu grozavsumudicabursasporlucescutransfer 

viewscnt
Articole similare