Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a făcut! Presa din Cehia susţine că Stanciu urmează să zboare spre Praga pentru a semna contractul. Câţi bani va primi Anderlecht

S-a făcut! Presa din Cehia susţine că Stanciu urmează să zboare spre Praga pentru a semna contractul. Câţi bani va primi Anderlecht

Stranieri

Comentarii

Sparta Praga a mărit oferta pentru Nicolae Stanciu şi Anderlecht şi-ar fi dat acordul pentru transfer. Potrivit sport.cz, cehii sunt dispuşi să ofere 4,7 milioane de euro, cu 700.000 de euro mai mult decât oferta iniţială. Este cel mai scump transfer din istoria campionatului Cehiei.

Transferul lui Nicolae Stanciu la Sparta Praga este aproape realizat. Potrivit publicaţiei sport.cz, care citează surse din cadrul clubului Sparta Praga, cehii au mărit oferta, iar Anderlecht a fost de acord cu noua propunere. Noua propunere este de 4,7 milioane de euro, mai aproape de ce-şi doreau cei de la Anderlecht.

Sursa citată susţine că Nicolae Stanciu ar urma să zboare spre Cehia pentru a-şi pune semnătura pe contractul cu noua sa echipă. Apoi, va pleca în cantonament alături de Spara Praga. În primă fază, Sparta Praga dorea să plătească 700.000 de euro pentru un împrumut şi încă 4 milioane de euro, dacă s-ar fi hotărât să-l transfere definitiv.

Conducerea lui Anderlecht n-a fost însă de acord cu această variantă, mai ales că au nevoie de bani pentru a face transferuri în această iarnă. Cu 4,7 milioane de euro, Stanciu va deveni cel mai scump transfer din istoria campionatului Cehiei.

Afla mai multe despre: nicolae stanciuanderlechtsparta praga 

viewscnt
Articole similare