Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a luat decizia finală: meciul Dinamo-Chiajna a fost amânat! Când urmează să se joace

S-a luat decizia finală: meciul Dinamo-Chiajna a fost amânat! Când urmează să se joace

Fotbal intern

Comentarii

Din cauza avertizării meteo în vigoare, meciul dintre Dinamo Bucureşti şi Concordia Chiajna a fost amânat! Din primele informaţii, partida nu se va disputa nici joi.

Furtuna care urmează să lovească Bucureştiul a amânat partida dintre Dinamo şi Chiajna! După recomandările venite din partea Primăriei Municipiului Bucureşti, LPF şi FRF, oficialii jocului din Ştefan cel Mare au decis suspendarea partidei.

"Având în vedere dispoziţiile art. 12 alin. 1 din ROAF potrivit cărora: ”Forurile organizatoare au dreptul de a schimba, în cazuri excepţionale, stadionul, ziua, ora de începere sau localitatea de disputare a jocului”, pentru a nu pune în pericol viaţa sau integritatea fizică a participanţilor şi spectatorilor la jocul Dinamo 1948 – CS Concordia Chiajna programat să se dispute pe Stadionul Central din Complexul Sportiv Dinamo în data de 20 septembrie 2017, începând cu ora 21:00, Liga Profesionistă de Fotbal decide schimbarea zilei de disputare a acestei partide la o dată ulterioară, care va fi stabilită de comun acord cu reprezentanţii deţinătorilor de drepturi media", este anunţul LPF.

FRF a recomandat întreruperea activităţii fotbalistice în aer liber pe durata avertizării meteorologice

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Numirea la Dinamo a fost cadoul perfect pentru Miriuţă, care ieri a împlinit 49 de ani. Bawab va încerca să-i strice un pic bucuria cu un gol împotriva fostei sale echipe. Dinamo - Chiajna se joacă de la ora 21, în direct pe Telekom Sport 1.

Roş-albii vor să-i mai facă un cadou, cu riscul de a-l supăra un pic: o victorie împotriva fostei sale echipe.

"Este greu, dar nu ar trebui să ne lăsăm afectaţi de acest lucru, pentru că, aşa cum am mai spus, nu ne mai permitem să pierdem puncte, iar până la urmă noi intrăm în teren, jucătorii, suntem aceiaşi şi nu avem voie să ne împiedicăm împotriva Chiajnei", a declarat Ionuţ Nedelcearu la Telekom Sport.

Va fi un meci special şi pentru Bawab, transferat de la Dinamo la Chiajna, în urmă cu doar două săptămâni.

"Oricare jucător cred că dacă, într-un fel, aşa, te dă afară sau nu te ia în considerare, normal că vrei să demonstrezi că a greşit. Şi aşa e, sper să fie şi să am meci bun, să avem rezultat bun", a declarat Thaer Bawab la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: dinamoconcordialivevideo 

viewscnt
Articole similare