Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a retras una dintre cele mai ghinioniste jucătoare de tenis. A pierdut toate cele şapte finale de Grand Slam pe care le-a jucat

S-a retras una dintre cele mai ghinioniste jucătoare de tenis. A pierdut toate cele şapte finale de Grand Slam pe care le-a jucat

Tenis

Comentarii

Jucătoarea australiană Casey Dellacqua şi-a anunţat, marţi, retragerea din tenisul profesionist, informează site-ul wtatennis.com. Sportiva în vârstă de 33 de ani a luat această decizie din dorinţa de a petrece mai mult timp alături de cei dragi.

"E un lucru la care mă gândesc de ceva timp. Sunt convinsă că este momentul potrivit pentru a lăsa racheta deoparte şi a fi mamă. A venit vremea să petrec mai mult timp cu familia mea, cât timp copiii mei sunt încă la o vârstă fragedă", a spus australianca, prin intermediul unui clip publicat pe pagina sa de Facebook.

Pentru Dellacqua, cea mai bună clasare în ierarhia mondială de simplu a fost locul 26, ocupat în septembrie 2014. O accidentare la cap suferită în 2015 a făcut-o, însă, să acorde din ce în ce mai puţin timp probei de simplu şi să joace mai mult la dublu. 

Dellacqua are în palmares un trofeu de Grand Slam la dublu mixt, obţinut împreună cu americanul Scott Lipsky, la Roland Garros 2011. Ea a jucat, de altfel, şapte finale majore în proba de dublu, dintre care trei la Openul Franţei, însă nu a reuşit să câştige nici măcar un trofeu.

Afla mai multe despre: tenisdellacquagrand slam 

viewscnt
Articole similare