Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a terminat! Decizia prin care Klopp şi-a umilit o vedetă în meciul cu Tottenham! "L-a 'omorât'!" Mai continuă la Livepool?

S-a terminat! Decizia prin care Klopp şi-a umilit o vedetă în meciul cu Tottenham! "L-a 'omorât'!" Mai continuă la Livepool?

Premier League

Comentarii

Jurgen Klopp e recunoscut drept un antrenor extrem de apropiat de jucătorii săi, însă o decizie luată în timpul partidei cu Tottenham, pierdută de Liverpool, scor 1-4, pare să fi produs o ruptură iremediabilă între tehnicianul german şi fundaşul Dejan Lovren.

Evident enervat de gafele comise de Lovren în debutul partidei, când Spurs a înscris două goluri în doar opt minute (Kane 4, Son 12), Klopp a decis să-l scoată pe croat de pe teren chiar din prima repriză, când l-a trimis pe gazon pe Oxlade-Chamberlain. 

După meci, Klopp a vorbit deschis despre problemele defensive ale echipei sale, însă a evitat să evidenţieze prestaţia slabă a lui Lovren. 

Totuşi, e greu de crezut că fundaşul croat va mai fi titular în viitorul apropiat. Iar fostul portar Peter Schmeichel e convins că decizia lui Klopp de a-l schimba pe Lovren încă din prima repriză va avea consecinţe asupra relaţiei dintre cei doi.

"E foarte important să evidenţiem că el (n.r. Klopp) nu i-a zis nimic lui Lovren şi l-a "omorât" prin această decizie. 

Şi nici măcar nu a ajutat cu nimic schimbarea. S-au apărat tot ca şi cum ar fi jucat pentru prima dată împreună. Sunt atât de naivi, iar Klopp trebuie să-şi asume responsabilitatea. 

Tot ce a făcut acu a fost să pună totul în cârca lui Lovren. Acum toată atenţia va fi asupra lui şi este nedrept. Ar trebui ca atenţia să fie asupra managerului", a declarat Peter Schmeichel. 

VIDEO - Toate golurile din Tottenham - Liverpool 4-1

Afla mai multe despre: jurgen klopplovrenliverpool 

viewscnt
Articole similare