Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-au împlinit şapte ani de la moartea lui Patrick Ekeng. Mesajul emoţionant postat de Dinamo: ”Inimile tuturor dinamoviştilor bat pentru tine”

S-au împlinit şapte ani de la moartea lui Patrick Ekeng. Mesajul emoţionant postat de Dinamo: ”Inimile tuturor dinamoviştilor bat pentru tine”
Comentarii

Sâmbătă, 6 mai, s-au împlinit şapte ani de când Patrick Ekeng s-a stins din viaţă, la doar 26 de ani, în urma meciului Dinamo - Viitorul Constanţa. Fotbalistul camerunez s-a prăbuşit pur şi simplu pe teren şi nu a mai putut fi salvat

S-au împlinit şapte ani de la moartea lui Patick Ekeng

Pe 6 mai 2016 a avut loc una dintre marile tragedii din istoria fotbalului românesc, petrecută tot la Dinamo. Suporterii alb-roşii au retrăit clipele de groază cu Cătălin Hîldan şi în cazul lui Patrick Ekeng.

Camerunezul s-a prăbuşit în timpul unui meci cu Viitorul Constanţa şi nu a mai putut fi salvat, după ce personalul medical, nepregătit, a eşuat să intervină la timp.

La şapte ani de la regretabilul incident, Dinamo a postat un mesaj emoţionant pe reţelele de socializare, prin care a transmis că Ekeng nu va fi uitat niciodată.

Mesajul emoţionant postat de Dinamo

7 ANI FĂRĂ PATRICK EKENG

6 mai 2016, ziua în care l-am pierdut pentru totdeauna pe PATRICK EKENG.

Introdus în minutul 63 al meciului Dinamo Bucureşti vs Viitorul Constanţa, PATRICK EKENG s-a prăbuşit, câteva minute mai târziu, pe gazonul stadionului din Ştefan cel Mare şi a plecat, în tricoul alb-roşu cu numărul 14, într-o lume mai bună cu Cătălin Hîldan, Florea Dumitrache, fraţii Nunweiller, "Mişa" Klein, Sandu Custov, "Titi" Frăţilă, Nelu Stănescu, "Coco" Deleanu, Mircea Stoenescu şi alţi mari fotbalişti care au scris istoria clubului nostru.

Inimile tuturor dinamoviştilor bat pentru tine, PATRICK EKENG! Nu te vom uita niciodată!

Despre PATRICK EKENG

Născut pe 26 martie 1990, PATRICK CLAUDE EKENG EKENG, pe numele său complet, a debutat ca fotbalist profesionist la Canon Yaoundé în Camerun, şi-a început cariera în Europa la clubul francez Le Mans şi a mai jucat pentru Rodez (Franţa), Lausanne (Elveţia), Cordoba (Spania) şi Dinamo Bucureşti.

12 meciuri în toate competiţiile a adunat PATRICK EKENG pentru echipa noastră.

1 gol a marcat PATRICK EKENG pentru Dinamo Bucureşti, în manşa a doua a semifinalelor Cupei României, scor 2-2 cu FCSB, pe 20 aprilie 2016. Cu golul senzaţional reuşit în minutul 51, a contribuit decisiv la calificarea în finala cu CFR Cluj, pierdută la loviturile de departajare.

2 selecţii a avut PATRICK EKENG pentru prima reprezentativă a Camerunului”, se arată în mesajul postat de Dinamo.

Afla mai multe despre: patrick ekeng 

viewscnt
Articole similare