Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-au trezit prea târziu? ”Câinii” sunt în formă, dar mai au de disputat un singur meci. Ce loc ocupă în clasamentul ultimelor etape

S-au trezit prea târziu? ”Câinii” sunt în formă, dar mai au de disputat un singur meci. Ce loc ocupă în clasamentul ultimelor etape

Superliga

Comentarii

Vasile Miriuţă a fost intens criticat în presa din România în momentul în care a venit pe banca celor de la Dinamo, iar rezultatele echipei nu au fost cele pe care toată lumea le aştepta.

Statistica ultimilor meciuri artată însă că echipa din Ştefan cel Mare este pe un trend ascendent. Inclusiv în defensivă Dinamo a început să arate mai bine. În ultimile cinci partide încasând doar trei goluri. Doar CFR stă mai bine, echipa din Gruia nu a încasat niciun gol de cinci meciuri.

"Când toată lumea era împotriva mea nu am zis nimic, dar ştiam că vom redresa lucrurile. Ştiu ce pot eu şi ştiu ce pot jucătorii mei, însă e imposibil să ai rezultate imediat. Am lucrat şi am discutat foarte mult cu jucătorii şi am crescut împreună de la săptămână la săptămână, acest lucru mă bucură foarte mult. Sunt mândru de băieţi!", a declarat Miriuţă la GSP.ro.

Aşa ar arăta play-off-ul ultimilor cinci partide:

Club / Puncte / Golaveraj

1. CFR / 15 / 9-0
2. Dinamo / 12 / 10-3
3. Astra / 10 / 7-4
4. FCSB / 9 / 9-4
5. Viitorul / 8 / 8-4
6. Craiova / 8 / 8-5

Afla mai multe despre: dinamoliga 1play-off,  

viewscnt
Articole similare