Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Să îi spuneţi asta!". Gigi Becali îi răspunde lui Nelu Varga, după atacul dur al patronul CFR-ului

"Să îi spuneţi asta!". Gigi Becali îi răspunde lui Nelu Varga, după atacul dur al patronul CFR-ului

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (65 de ani) i-a răspuns lui Nelu Varga, patronul CFR-ului, care îl atacase după ce omul de afaceri din Pipera a comentat transferul lui Yevgen Konoplyanka (33 de ani) în Gruia. Becali a răspuns aşa cum o face în stilul caracteristic.

Atacat de Nelu Varga după s-a legat de transferul lui Konoplaynka la CFR Cluj, Gigi Becali a răspuns şi a spus că a glumit când a vorbit despre fotbalistul ucrainean şi despre strategia de transferuri a echipei campioane a României în ultimele cinci din şase ediţii de Superligă.

Gigi Becali răspunde atacului lui Nelu Varga

Latifundiarul din Pipera i-a transmis lui Nelu Varga faptul că a glumit, în stilul caracteristic, şi că nu e interesat de transferurile făcute de CFR Cluj.

„Să îi spuneţi lui Varga că eu uneori mai glumesc, iar el se aprinde aiurea. Nu mă interesează niciun transfer făcut de ei. Iar, dacă e să mă întrebaţi pe mine, nici măcar nu ştiu ce jucători a transferat CFR-ul. Nu îi ştiu niciunuia numele”, a declarat Gigi Becali, pentru ProSport.

CFR Cluj a oficializat, marţi, transferul ucraineanului cu CV important Yevgen Konoplyanka, liber de contract după ce a plecat de la polonezii de la Cracovia.

Atacul lui Nelu Varga la Gigi Becali: "Simte că pierde iar titlul!"

Declaraţiile lui Gigi Becali ca răspuns pentru Nelu Varga au venit după o tiradă a omului de afaceri care controlează echipa din Cluj-Napoca la adresa omologului din Bucureşti.

"Probabil domnul Becali simte din nou că va pierde titlul. Konoplyanka este cel mai bun jucător care a trecut prin România.

Mi se pare de cascadorii râsului acest domn Gigi Becali. Eu nu m-am băgat să comentez ce transferuri face FCSB, dar să nu aibă impresia că Chiricheş este un jucător mai mare. Înţeleg că este frustrat pentru ultimele transferuri pe care noi le-am făcut, dar nu ar trebui să comenteze. Noi ne vedem de treaba noastră. Probabil domnul Becali simte din nou că va pierde titlul", a spus Nelu Varga, conform sursei citate.

Afla mai multe despre: gigi becali raspuns nelu vargagigi becali nelu vargagigi becali fcsb cfr clujnelu varga fcsb cfr cluj 

viewscnt
Articole similare