Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Să nu mai spună asta!” Mircea Rednic, declaraţii tăioase la adresa lui Dorinel Munteanu: ”Ar trebui să fie mai modest”

”Să nu mai spună asta!” Mircea Rednic, declaraţii tăioase la adresa lui Dorinel Munteanu: ”Ar trebui să fie mai modest”

Superliga

Comentarii

Mircea Rednic s-a arătat iritat de comportamentul lui Dorinel Munteanu, la finalul partidei dintre UTA şi Oţelul Galaţi (3-1).

”Puriul” a dat de înţeles că Dorinel Munteanu a avut reproşuri la adresa strategiei cu care UTA a abordat partida şi a ţinut să-i reamintească ”Neamţului” de realizările sale din cariera de antrenor.

Mai mult decât atât, Rednic i-a bătut obrazul lui Dorinel, spunând că nu este fair-play să critici antrenorul advers după un meci pierdut . De asemenea, antrenorul UTA-ei i-a reamintit ”Neamţului” că, după meciul din noiembrie din campionatul regular, i-a strâns la final mâna şi  l-a felicitat pentru victorie. (n.r. Oţelul a învins-o pe UTA în noiembrie, scor 4-2, la Sibiu).

Mircea Rednic: ”Am antrenat în vest. Cei de la Oţelul au fost obraznici”

”Când ai rezultate, nu mai contează ce filosofie ai. A fost un joc de cuvinte, ar trebui să fie mai modest, nu trebuie să se spună că Rednic nu are filosofie.

Când eu îmi dau drumul la gură e pericol. Voi speraţi, dar eu sunt limitat în declaraţii. Mă bucur că am câştigat cu o echipă foarte bună, care ne-a pus probleme în prima repriză. 

Au avut situaţii în care ne-au trecut gloanţele pe la ureche tot pe greşelile noastre. Ăsta e jocul lor, ştiam. Repriza a doua a fost mult mai bine. Noi am stat fizic mult mai bine cu pregătirile pe care le-am făcut noi. Îmi pare rău că ne-am relaxat pentru că altfel arăta tabela la 3-0.

Dacă Rednic nu are filosofie, care a câştigat două campionate cu Dinamo şi cu Rapid, care nu au mai câştigat de zeci de ani campionatul şi au avut şi buget mai mare. Au avut antrenori şi jucătorii cu mulţi bani, dar n-au mai reuşit să câştige trofee. 

Rednic a antrenat şi în vest. N-ai cum! Au fost chiar obraznici. Eu îl laud, l-am lăudat şi înainte. A făcut lucruri extraordinare. Nu vorbeşti de antrenorul advers în momentul când pierzi.

Eu când am pierdut cu 2-4 i-am zis ‘chapeau’, o echipă bună. Ne-au executat pe greşelile noastre. Trebuie să fim fair-play”, a spus Mircea Rednic la conferinţa de presă, citat de Fanatik.

 

Afla mai multe despre: mircea rednicoţelulmircea rednicuta 

viewscnt
Articole similare