Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

“Să rupeţi din nou masa din vestiar de bucurie!” I De ce le-a mulţumit Ioniţă rapidiştilor după victoria cu FCSB?

“Să rupeţi din nou masa din vestiar de bucurie!” I De ce le-a mulţumit Ioniţă rapidiştilor după victoria cu FCSB?

Astra Giurgiu

Comentarii

Fotbaliştii Astrei s-au întărit înainte de meciul cu roş-albaştrii cu diverse videouri motivaţionale şi mesaje trimise pe grupul de WhatsApp al jucătorilor de către Săpunaru, Moţi şi Daniel Niculae.

“Să rupeţi din nou masa din vestiar de bucurie!”, “Să intraţi cu tupeu fiindcă sunteţi mai buni şi să învingeţi!” şi “Nu uitaţi că nu jucaţi doar pentru voi, ci pentru toţi microbiştii care sunt anti-Steaua şi ei toţi vor ţine cu voi!” sunt doar câteva dintre mesajele pe care fotbaliştii Astrei le-au vizionat chiar înainte de meci pe un proiector în sala de şedinţe, conform GSP.

Atacantul Alexandru Ioniţă a declarat, duminică seară, că jucătorii Astrei au primit încurajări de la Daniel Niculae, Cristian Săpunaru şi Cosmin Moţi înaintea meciului cu FCSB, scor 2-0, din Liga I. El a precizat că este fanul echipei CFR Cluj în lupta pentru titlu.

"Nu am făcut un meci foarte bun, am obţinut un penalti, l-am transformat, dar m-am pus în slujba echipei. Le mulţumesc lui Nico, Săpunaru şi Moţi pentru încurajări. Sunt exemple de urmat", a declarat Ioniţă la finalul meciului.

Afla mai multe despre: astramesajerapidsteauafcsbsapunarualex ionitamotiniculae 

viewscnt
Articole similare