Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Salah "dă cu pixul". Semnează până în 2027, pe un salariu uriaş! Răstunare de situaţie

Salah "dă cu pixul". Semnează până în 2027, pe un salariu uriaş! Răstunare de situaţie

Liverpool

Comentarii

Răstunare de situaţie în cazul lui Mohamed Salah (29 de ani), care refuzase, iniţial, prelungirea contractului cu Liverpool. "Regele egiptean" şi-a redus pretenţiile financiare şi e gata să accepte un nou contract pe Anfield Road.

Salah "dă cu pixul". Semnează până în 2027, pe un salariu uriaş! Răstunare de situaţie

Mohamed Salah a refuzat prima propunere de contract nou pe care i-a făcut-o Liverpool, salariul fiind principalul impediment.

Fotbalistul din Egipt îşi dorea un salariu asemănător cu al lui Cristiano Ronaldo, adică 500.000 de lire pe săptămână, dar se pare că Momahed Salah şi-a redus pretenţiile financiare. Potrivit Mirror, Salah e gata să semneze cu Liverpool pentru "doar" 400.000 de euro pe săptămână, dar vrea un contract până în 2027, nu până în 2026, aşa cum i-au propus "cormoranii".

Actuala înţelegere dintre Liverpool şi Mohamed Salah expiră în vara lui 2023.

Barcelona şi PSG au intrat pe fir pentru a-l transfera pe Mohamed Salah "la reducere", cu un an înainte de expirarea contractului cu Liverpool. "Cormoranii" nu-şi permit să piardă gratis cel mai important fotbalist din lot, astfel că dacă nu vor reuşi să-l convingă să semneze un contract e de aşteptat să-l vândă pentru a recupera investiţia.

Mohamed Salah a marcat 28 de goluri şi a livrat 10 pase de gol în 37 de partide jucate cu Liverpool în toate competiţiile.

  • 100 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Mohamed Salah în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: mohamed salahcontractliverpool 

viewscnt
Articole similare