Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Salariu fabulos pentru Iniesta la noua echipă. Cu cine semnează magicianul Barcelonei

Salariu fabulos pentru Iniesta la noua echipă. Cu cine semnează magicianul Barcelonei

Campionate

Comentarii

Fotbalistul formaţiei FC Barcelona, Andres Iniesta, va semna un contract cu gruparea chineză Chongqing Dangdai Lifan pentru un salariu anual de 27 de milioane de euro, informează El Mundo.

Proprietarii Chongqing Dangdai Lifan, din prima ligă chineză, ar fi acceptat condiţiile salariale, iar Iniesta trebuie doar să semneze contractul. Acesta ar avea o durată de trei sezoane, pentru 27 de milioane de euro net pe an, adică un total de 81 de milioane de euro.

Salariul lui Iniesta va fi triplu faţă de cel de la FC Barcelona (8 milioane pe an), iar el ar urma să devină al treilea cel mai bine plătit jucător din lume după Leo Messi şi Neymar, dar înaintea lui Cristiano Ronaldo.

În contract ar figura şi un angajament al clubului chinez de a cumpăra şase milioane de sticle de vin de la crama lui Iniesta, cu 6 euro sticla. Adică un total de 36 de milioane de euro se vor adăuga celor 27 de milioane.



De asemenea, Chongqing Dangdai Lifan ar fi acceptat să cedeze 50 la sută din drepturile de imagine ale jucătorului.

Proprietarul clubului este Jiang Lizhang, care deţine şi 60 la sută din acţiuni la Parma şi este unui dintre proprietarii francizei NBA Minnesota Timberwolves.
 

Afla mai multe despre: iniestabarcelonachinadangdai lifan 

viewscnt
Articole similare