Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Salariul lui Dorin Rotariu la FCSB, analizat în direct: „Mi se pare gras rău de tot!” | EXCLUSIV

Salariul lui Dorin Rotariu la FCSB, analizat în direct: „Mi se pare gras rău de tot!” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Dorin Rotariu a fost adus de FCSB cu speranţa că o va ajuta să câştige titlul în Superligă.

Salariul lui Dorin Rotariu la FCSB, analizat în direct: „Mi se pare gras rău de tot!” | EXCLUSIV

Pentru această misiune, fostul jucător de la Dinamo este recompensat de Gigi Becali cu un salariu de 20.000 de euro/lună. În studioul Orange Sport, Basarab Panduru şi Nicolae Dică au analizat suma pe care o va primi Dorin Rotariu.

Dan Udrea: „Cum vi se pare salariul lui Dorin Rotariu la FCSB de 20.000 de euro/lună?”

Nicolae Dică: „A venit liber de contract. Dacă îi dădea 10.000 de euro şi 100.000 de euro la semnătură, nu tot acolo era?”

Basarab Panduru: „Mi se pare că i s-a dat un salariu gras rău de tot. Dacă se ducea la UTA pe 7.000 şi pe niciun leu la semnătură, era bine? (n.r. râde). Acolo ajungea dacă nu era FCSB-ul. Chiar mă întreb, dacă ajungea la UTA, oare ce salariu şi ce primă de instalare mai lua?”

„Dacă nu rezistă, o va termina repede!” Transferul lui Dorin Rotariu la FCSB, pus sub lupă: „E o mare presiune pe el!” | EXCLUSIV

„Nu poţi să crezi prea multe despre transferul ăsta. Vine la o echipă care joacă fotbal. Dacă ştii să joci fotbal, vei juca. Pare să fie frumos transferul, dar e o mare presiune pe el. Dacă nu rezistă, o va termina repede. 

Vine în dreapta, dar cineva are o problemă acolo, fie Miculescu, fie Tavi Popescu, fie Băluţă, care nu prea şi-a găsit locul pe niciunde. Nu e nimeni care şi-a câştigat clar postul. Te baţi cu cineva care trebuie să joace, adică Tavi Popescu. Te baţi cu Miculescu care trebuia să joace pentru că s-au dat o grămadă de bani.

Deci Rotariu se bate cu încă 3 jucători, nu ştiu dacă îi va fi uşor. Are o tehnică peste medie, dar mi se părea lent înainte. Nu ştiu, să vedem, îşi joacă şi el cartea”, a declarat Basarab Panduru la Orange Sport.

„M-a surprins pentru că mă aşteptam să-l transfere mai repede. A rămas liber din mai. Sau poate au vrut să-l ia mai repede, dar a aşteptat el alte oferte. Cu siguranţă nu îi va fi uşor să se impună. Cred totuşi că e un jucător care poate să îi ajute pe cei de la FCSB”, a declarat şi Nicolae Dică.

Afla mai multe despre: dorin rotariufcsbsalariu 

viewscnt
Articole similare