Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Salvare neaşteptată pentru Alibec. Cu cine se va întâlni atacantul în această după-amiază: "Îi vom da câteva sfaturi"

Salvare neaşteptată pentru Alibec. Cu cine se va întâlni atacantul în această după-amiază: "Îi vom da câteva sfaturi"

FCSB

Comentarii

Denis Alibec a dezamăgit în partida cu Hapoel Beer Sheva, din grupele Europa League, fiind înlocuit în minutul 69 în fluierăturile unui întreg stadion. Reacţia publicului l-a afectat pe atacant, care a izbucnit în plâns.

Totuşi, Alibec a primit şi o veste bună. În această după-amiază va avea o întâlnire cu Cosmin Contra şi Adrian Mutu, cei doi încercând să-l aducă pe linia de plutire pe jucătorul ieşit momentan din circuitul echipei naţionale. 

"În această după-amiază mă voi întâlni cu Alibec, cum m-am întâlnit şi cu Budescu acum zece zile. Sunt jucători care au talent şi pot ajuta echipa naţională. E interesul meu să fac totul, să fie într-o formă bună ca să câştigăm toţi.

Normal că plâng şi fotbaliştii. Presiunea este mare. El a fost supus unei presiuni enorme din partea tuturor. Suntem alături de el. Aştept să ne întâlnim cu el în această după-amiază, să-i dăm câteva sfaturi şi sper ca aceste sfaturi să-i vină bine. Să-l revedem pe acel Alibec din urmă cu un an şi jumătate. Când era la Astra, era cel mai bun jucător din România" - a spus Cosmin Contra. 

CITEŞTE ŞI:

Afla mai multe despre: denis alibeccosmin contraadrian mutufcsbbeer sheva 

viewscnt
Articole similare