Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şansă unică pentru Nicolae Dică! Capitolul la care poate bifa o bornă importantă în cariera de antrenor

Şansă unică pentru Nicolae Dică! Capitolul la care poate bifa o bornă importantă în cariera de antrenor

FCSB

Comentarii

Dacă Nicolae Dică va reuşi să câştige campionatul cu Steaua în acest sezon, va intra într-un club select al celor care au cucerit titlul cu Steaua şi ca jucători, şi ca antrenori.

Cei care au reuşit acest lucru de la primul lor sezon ca tehnicieni sunt Ştefan Onisie, Emeric Ienei, Anghel Iordănescu şi Laurenţiu Reghecampf. 

FCSB a anunţat că echipa va susţine în această iarnă stagii de pregătire în Turcia şi în Spania. Primul stagiu se va desfăşura în perioada 8-18 ianuarie, în cadrul Gloria Sports Arena, din Belek, şi se va încheia cu o partidă amicală cu ucrainenii de la Olimpik Doneţk. Meciul este programat la 18 ianuarie, de la ora 15.00.

Cel de-al doilea turneu va avea loc în Spania, din data de 21 ianuarie, pe Costa del Sol. Echipa va fi cazată în La Cala Resort, din Mijas, localitate aflată în apropierea oraşului Malaga. Jucătorii lui Nicolae Dică vor reveni din Spania direct la Mediaş, unde va avea loc, cel mai probabil la 4 februarie, prima partidă oficială din 2018, cu Gaz Metan Mediaş.

Afla mai multe despre: nicolae dicasteauafcsbperformantaineditistorie 

viewscnt
Articole similare