Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şansă uriaşă pentru Stanciu? Mijlocaşul român ar urma să fie coleg cu Arda Turan

Şansă uriaşă pentru Stanciu? Mijlocaşul român ar urma să fie coleg cu Arda Turangalerie foto

Stranieri

Comentarii

Arda Turan şi Nicolae Stanciu sunt principalele ţinte ale lui Beşiktaş în această iarnă. Stanciu nu mai este dorit la Anderlecht, situaţie în care se află şi Arda Turan la FC Barcelona. Beşiktaş este pe locul 4 în campionat, la 3 puncte distanţă de liderul Başakşeir.

Şansele ca Nicolae Stanciu să continue la Anderlecht sunt foarte mici. Mijlocaşul de 24 de ani n-a avut parte de prea multă încredere în acest sezon şi despărţirea de Anderlecht pare o chestiune de timp. Stanciu şi-ar putea continua cariera în Turcia, unde este dorit - printre altele - de campioana Beşiktaş.

Publicaţia sabah.com.tr scri că ”vulturii” au pregătit o campanie de transferuri spectaculoasă, iar Arda Turan şi Nicolae Stanciu sunt doi dintre jucătorii pe care Beşiktaş vrea să-i aducă. Ambii sunt în aproximativ aceeaşi situaţie. Arda Turan nu a prins nici măcar un minut la FC Barcelona, în timp ce Nicolae Stanciu a fost folosit rar, de obicei pe finalul meciurilor.

Beşiktaş este calificată în optimile Ligii Campionilor, însă doar Arda Turan ar putea fi folosit în această competiţie, deoarece n-a jucat niciun minut pentru FC Barcelona. În schimb, Stanciu are trei apariţii pentru Anderlecht, în grupele Ligii Campionilor din acest sezon.

Afla mai multe despre: nicolae stanciuanderlechtarda turanbesiktas 

viewscnt
Articole similare