Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Săptămâna asta ajunge!". Mutu a anunţat un nou transfer la Rapid şi a tras concluziile egalului cu U Cluj: "E cel mai important lucru"

"Săptămâna asta ajunge!". Mutu a anunţat un nou transfer la Rapid şi a tras concluziile egalului cu U Cluj: "E cel mai important lucru"

Rapid

Comentarii

Adrian Mutu (44 de ani), antrenorul Rapidului, a reacţionat la finalul meciului U Cluj - Rapid 0-0 şi a tras concluziile partidei. În plus, "Briliantul" a anunţat că Rapidul va oficializa un nou transfer în curând.

Rapid şi U Cluj au remizat, scor 0-0, într-un meci jucat pe un teren execrabil pe Cluj Arena, în etapa a 23-a din Superligă.

"Săptămâna asta ajunge!". Mutu a anunţat un nou transfer la Rapid şi a tras concluziile egalului cu U Cluj: "E cel mai important lucru"

Mutu e de părere că, deşi meciul s-a terminat 0-0, echipa sa a avut eocaziile mai mari şi mai clare. În condiţiile grele ale terenului, "Briliantul" a spus că e cel mai important faptul că toţi jucătorii au ieşit sănătoşi de pe teren!

"A fost un teren greu, dar cred că am avut ocaziile mai clare, deci mă nemulţumeşte cumva rezultatul. Am încercat să ne adaptăm, a fost un meci de luptă, care pe care, orice greşeală poate să coste ambele echipe.  Cel mai important lucru, astăzi, este că toţi jucătorii au terminat meciul sănătoşi. Am tot grupul valid.

Am avut ocazii, am îndrăzit, ocazie imensă cu Dugandzic. Probabil ar fi marcat dacă terenul e mai bun. Pe un teren de genul ăsta, dacă rişti să te descoperi şi iei un gol, e aproape imposibil să mai revii. A fost strategie şi pe baza condiţiilor", s spus Adrian Mutu, la Orange Sport.

Mai mult, Adrian Mutu a anunţat că Rapid va oficializa încă un transfer în curând: "Săptămâna asta ajunge un jucător, o să-l vedeţi când o să-l prezinte clubul. Cred că avem un lot bun, suntem o nucă tare pentru toată lumea şi mentalitatea noastră e să mergem la câştig", a spus "Briliantul".

U Cluj - Rapid 0-0, în Superligă

Universitatea Cluj a terminat la egalitate vineri, pe teren propriu, scor 0-0, cu formaţia Rapid, în primul meci al etapei a 23-a din Superligă.

La Cluj, pe un teren imposibil şi pe o vreme foarte rece, cel mai important moment al primei reprize a fost atunci când arbitrul Marian Barbu, vrând să arate cartonaşul galben lui Bic, l-a accidentat involuntar pe clujeanul Florin Ilie. Jucătorul a avut buza spartă, a ieşit la marginea terenului pentru îngrijiri medicale şi a revenit în joc.

În minutul 66 Universitatea Cluj a crut o lovitură de pedeapsă pentru un contact în careul rapidist între Onea şi Oancea, dar arbitrul nu a acordat nimic.

Partida s-a încheiat fără gol marcat, 0-0. Rapidul are 42 de puncte şi se află pe locul al treilea în clasament. Universitatea Cluj se află pe locul 13, cu 23 de puncte.

U CLUJ: Iliev - Fl. Ilie, Miron, Simion - Vlădoiu, Bic (I. Filip 64), Remacle (Jose Gomes 90+2), Oancea - Chipciu, I. Stoica (Haită 58), Fulop (Ad. Bălan 65). ANTRENOR: Ioan Ovidiu Sabău

RAPID: Moldovan - Onea, Săpunaru, Iacob, Junior Morais - Pănoiu, Kait (Costache 46), Albu - Emmers, Dugandzic (Luckassen 87), Ioniţă (Sefer 88). ANTRENOR: Adrian Mutu

Cartonaşe galbene: Bic 43, Oancea 50, Vlădoiu 90+1, Chipciu 90+5 / Junior Morais 14, Albu 90+2

Arbitri: Marian Barbu - Ciprian Florin Danşa, Imre-Laszlo Bucsi – Szabolcs Kovacs

Arbitri VAR: Radu Petrescu Radu - Vlad Bârleanu

Observator: Marcel Savaniu

Afla mai multe despre: adrian muturapidtransferconcluziisuperliga 

viewscnt
Articole similare