Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Săptămâna decisivă pentru viitorul lui Keşeru I Şefii lui Ludogoreţ i-au dat ultimatum atacantului: "Deci, ce faci?!"

Săptămâna decisivă pentru viitorul lui Keşeru I Şefii lui Ludogoreţ i-au dat ultimatum atacantului: "Deci, ce faci?!"

Stranieri

Comentarii

Claudiu Keşeru a intrat în ultimele şase luni de contract cu Ludogoreţ şi încă nu ştie ce decizie va lua în ceea ce priveşte viitorul său la campioana Bulgariei.

Atacantul are mai multe oferte extrem de tentante din Turcia, Italia şi ţările arabe, dar pare mai degrabă tentant să semneze prelungirea contracului cu Ludogoreţ. Presa din Bulgaria a dezvăluit în urmă cu câteva zile că oferta financiară propusă de şefii echipei este una fabuloasă pentru Claudiu. O creştere semnificativă a salariului de la 600.000 de euro pe an plus bonusuri de performanţă la 700.000 de euro şi mărirea bonusurilor pentru îndeplinirea obiectivelor trasate. 

Cu o ofertă clară pe masă, Claudiu a cerut timp de gândire, dar bulgarii i-au dat acestuia ultimatum: "Ai o săptămână să semnezi contractul sau te punem pe lista de transferuri".

"Sunt trei sau patru cluburi interesate de mine şi am şi oferta de a-mi prelungi contractul aici, la Ludogoreţ. Momentan sunt în cantonament, ne pregătim să începem bine anul, iar eu nu am luat nicio decizie în privinţa viitorului meu. Mă simt respectat aici şi nu cred că se va pune problema să merg la echipa a doua dacă nu voi semna, deşi sunt în ultimele şase luni de contract. În ultimul timp am jucat absolut tot şi lucrurile s-au schimbat. Am discutat cu antrenorul, iar situaţia s-a schimbat şi există şanse să-mi prelungesc contractul aici. Totuşi, vreau să văd ce soluţii mai apar. Au fost discuţii cu echipe din Turcia, care este un campionat puternic", a declarat Keşeru în exclusivitate pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: claudiu keseruludogoretoferteturciaprelungiredecizieultimatumprobleme 

viewscnt
Articole similare