Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Sărit din schemă" de Pancu, Matias Roskopf va juca la o formaţie care a fost la un pas de grupele Europa League

"Sărit din schemă" de Pancu, Matias Roskopf va juca la o formaţie care a fost la un pas de grupele Europa League

Fotbal

Comentarii

Rapid Bucureşti a plecat, zilele trecute, într-un stagiu de pregătire în Antalya (Turcia), însă Daniel Pancu a ales să nu-l includă şi pe atacantul argentinian Matias Roskopf în lot.

Matias Roskopf (22 de ani), considerat cândva o mare speranţă a fotbalului argentinian, a ajuns la Rapid în vara anului 2019, după o experienţă nereuşită la Hermannstadt. În acest sezon de Liga a 2-a, Roskopf a evoluat în 14 partide şi a marcat trei goluri.

Daniel Pancu a decis că nu mai are nevoie de atacantul sudamerican, mai ales după transferul lui Valentin Alexandru, considerat de acesta ultimul număr 9 veritabil din fotbalul românesc. Chiar dacă s-a zvonit că este dorit de o altă formaţie din Liga a 2-a, U Cluj, un impresar argentinian a anunţat pe Twitter că Roskopf va merge să lupte la titlu în campionatul Ciprului, la Apollon Limassol.

"Fostul atacant al Bocăi (care deţine 40% din drepturile sale), Matias Roskopf, părăseşte liga română pentru a juca în campionatul Ciprului şi în Europa", a anunţat impresarul Luis Fregossi, zilele trecute.

Mesajul său a fost postat şi de către fotbalist, pe contul său personal de Twitter. În plus, informaţia a fost confirmată şi de site-ul de casă al formaţiei cipriote, Apollon3564.news.

Apollon Limassol este pe locul 4 în clasament, cu 29 de puncte, la şapte în spatele liderului Anorthosis Famagusta. Anul trecut, Apollon Limassol a fost eliminată în play-off-ul Europa League de olandezii de la PSV Eindhoven, cu 0-7 la general. Apollon trecuse în preliminarii de Kauno Zalgiris (Lituania), Shamrock Rovers (Irlanda) şi Austria Viena (Austria).

  • Matias Roskopf are 10 meciuri şi un gol pentru naţionala U17 a Argentinei
  • Cota sa de piaţă, conform Transfermarkt, este de 275.000 de euro.
 
 

 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare