Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Scandal imens între FCSB şi CFR Cluj! Roş-albaştrii au încercat să transfere un jucător de la rivali: ”A intervenit Petrescu şi a picat tot”

Scandal imens între FCSB şi CFR Cluj! Roş-albaştrii au încercat să transfere un jucător de la rivali: ”A intervenit Petrescu şi a picat tot”

FCSB

Comentarii

FCSB a încercat să facă un transfer spectaculos în aceste zile chiar din curtea rivalei la titlu! Oficialii vicecampioanei au negociat cu un fotbalist de la CFR Cluj, dar mutarea a picat după intervenţia lui Dan Petrescu

FCSB a încercat să-l transfere pe Dan Nistor de la CFR Cluj, iar Gigi Becali anunţase că se înţelesese deja cu jucătorul. Totul se făcuse prin intermediul lui Mihai Pintilii, care este şi naşul lui Nistor, dar mutarea s-a blocat după ce Dan Petrescu a aflat tot şi a început să-l folosească mai mult pe Nistor.

Eu nu mint niciodată! Ei sunt mincinoşti. Cum să nu negocieze cu mine? Păi el a primit ultimatum de la Dan Petrescu şi aştepta să plece de acolo. A aflat Petrescu după aceea că a negociat cu mine şi nu i-a mai dat drumul. Cum să mint eu? Ei sunt mincinoşti. Păi el a uitat că a vorbit şi cu naşul lui? Cu Pintilii? I-a zis şi lui Pintilii că nu mai poate acolo şi că vrea să vină. I-am dat 15.000 de euro salariu pe lună şi aşteptam să plece de la CFR Cluj, dar a intervenit Petrescu", a spus Gigi Becali pentru Fanatik.

Afla mai multe despre: cfrnistorfcsbbecalitransfer 

viewscnt
Articole similare