Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Scandal în Anglia I "Alexis Sanchez a vrut să-mi dea 1.000 de lire pentru o partidă de sex!"

Scandal în Anglia I "Alexis Sanchez a vrut să-mi dea 1.000 de lire pentru o partidă de sex!"

Premier League

Comentarii

Alexis Sanchez a devenit protagonistul unui scandal uriaş imediat după ce a semnat un contract pe patru ani şi jumătate cu Manchester United, unde va primi cel mai mare salariu din istoria Premier League.

Acesta e acuzat de o studentă că i-ar fi oferit 1.000 de lire pentru a întreţine relaţii sexuale, deşi fotbalistul de 29 de ani are o iubită celebră, Mayte Rodriguez.

The Sun prezintă mărturia Paulinei Sobierajska, în vârstă de 20 de ani, pe care Alexis Sanchez ar fi abordat-o cu întrebarea: „Câţi bani vrei pentru a face dragoste?”

Totul ar fi plecat când cei doi s-au întâlnit într-un local. Sanchez şi-a trimis un prieten, care l-a prezentat ca fiind un invitat special: “Alexis l-a rugat să mă întrebe câţi bani vreau. Am fost şocată. Am glumit şi i-am spus 10.000 e lire pentru a-l face să se simtă prost”.

Mărturia tinerei de 20 de ani a continuat, iar după ce a obţinut numărul ei de telefon, noul fotbalist al lui Manchester United a început să-i scrie pe Whatsapp: „Ne vedem mai târziu, iubito? Cât mă costă să fac dragoste cu tine? Ne vom distra, nu-ţi face griji, apartamentul meu e aproape”.

Afla mai multe despre: alexis sanchezdezvaluirisexpartida de sexmanchester 

viewscnt
Articole similare