Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Scandal în Cupa României! A sărit la gâtul arbitrului la finalul meciului: "Să ne respecte că e munca noastră! A tras de timp cât adversarii"

Scandal în Cupa României! A sărit la gâtul arbitrului la finalul meciului: "Să ne respecte că e munca noastră! A tras de timp cât adversarii"

Cupa României

Comentarii

Formaţia Gaz Metan Mediaş s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României, după ce a învins, miercuri, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa CS Mioveni, în optimile competiţiei. Golul a fost marcat de Roberto Romeo, în minutul 12.

Laurenţiu Roşu a făcut o criză de nervi la adresa "centralului" Dumitru, care nu le-a acordat un presupus penalty în minutele de prelungiri ale jocului. "Arbitrul de centru a tras de timp la fel de mult ca şi cei de la Mediaş! Dacă eu respect arbitrul, cred că a venit momentul să ne respecte şi ei. E munca noastră, să ia deciziile corecte pe teren. Noi am avut ocazii, am avut posesie, am avut şanse mari să înscriem, dar n-am reuşit. Am luat unele decizii precipitate, am forţat egalarea, a fost şi faza aia din prelungiri... Asta-i viaţa!" a fost concluzia lui Roşu. 

"O să discut cu De Vriese acasă, pentru că nu e normal ce-a făcut. N-a fost în meci nici în prima repriză şi i-am zis asta la pauză, în vestiar. Chiar am vrut să-l schimb, dar am zis, hai, să-l mai las. Apoi a făcut un fault prostesc şi ne-a lăsat în 10. E clar că n-am fost inspirat, trebuia să-l schimb atunci când am simţit că nu ne mai poate ajuta", a declarat Cristi Pustai.

Afla mai multe despre: laurentiu rosuscandalproblemecs miovenicristi pustaiarbitraj 

viewscnt
Articole similare