Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Scandal în Liga 3. A fost dat afară şi a dat drumul la acuze: ”Singura ta expertiză e că eşti finul primarului. În fotbal sunt mulţi ca el, puşi politic”

Scandal în Liga 3. A fost dat afară şi a dat drumul la acuze: ”Singura ta expertiză e că eşti finul primarului. În fotbal sunt mulţi ca el, puşi politic”

Fotbal intern

Comentarii

Antrenorul Tibor Selymes (53 de ani) nu o mai conduce pe Ştiinţa Miroslava, echipă din Liga 3, aflată în play-off-ul de promovare. Acesta a avut un discurs dur la adresa oficialilor clubului.

Tibor Selymes nu mai este antrenorul ieşenilor de la Ştiinţa Miroslava, dar acesta a avut un discurs fără menajamente la adresa preşedintelui clubului, Alex Vieru.

Ajuns la 53 de ani, fostul component al ”Generaţiei de Aur” l-a luat tare şi pe sus pe conducătorul formaţiei din Iaşi, căruia îi aduce acuze grave.

Tibor Selymes, discurs dur: ”De la începutul returului să mă dea afară, dar nu a reuşit până acum”

Decizia de despărţire de Tibor Selymes a venit după ce Ştiinţa Miroslava a înregistrat doar patru remize în cele patru etape trecute din play-off-ul Seriei 1 a Ligii 3. Selymes o lasă pe Miroslava pe locul 3 din 4, cu 32 de puncte, la şase lungimi în spatele liderului Bucovina Rădăuţi.

”Preşedintele Alex Vieru, marele presidente, a decis să nu mai continuăm. El se tot chinuie, săracul, de la începutul returului să mă dea afară, dar nu a reuşit până acum. Şi acum a găsit că nu avem rezultate, deşi echipa e în play-off, la două puncte de baraj.

Nu are cum să se lege de rezultate. Suntem la două puncte de al doilea obiectiv pe care el l-a creat. Cam asta s-a întâmplat. Din punctul meu de vedere e un semn mare de întrebare de ce.

Din păcate, peste tot în sport, şi în fotbalul românesc în mod special, sunt oameni ca dumnealui, care habar nu au ce decizii iau. Nu au nicio expertiză, fără o evaluare a muncii cuiva şi iei decizii, tu care nu te pricepi la fotbal.

Singura ta expertiză e că eşti finul primarului. În rest nu ai nicio treabă cu fenomenul, cu sportul. Cu niciun sport! Am simţit de ceva timp că vrea să scape de mine, ştie toată lumea că el vrea să mă dea afară de mult. Pentru că eu nu accept aşa ceva, ca unul care nu are habar de fotbal să-mi spună de trasee de joc.

El nu are nicio treabă cu fotbalul. Am spus, singura lui calitate e că este finul primarului. Şi, din păcate, în fotbal sunt mulţi ca el, sunt puşi politic. Eu nu permit la nimeni să se bage în treaba mea.

Fiecare să-şi vadă de treaba lui! Dacă îmi aduc bine aminte, când am venit aici, Miroslava era la retrogradare. A terminat pe locul 8 din 10 şi s-a bătut la retrogradare.

De când e domnul Vieru preşedinte, Miroslava e numai la retrogradare. Şi acum se bate pentru baraj cu cel mai mic buget”, a declarat Selymes, potrivit Liga 2 Prosport.

Tibor Selymes a antrenat-o pe Ştiinţa Miroslava din data de 29 iunie 2022 şi până joi, 25 aprilie 2024.

Afla mai multe despre: tybor selymesstiinta miroslavaliga 3 

viewscnt
Articole similare