Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Scandal în tenis. O dublă câştigătoare de Grand Slam, suspendată după ce i-a oferit bani unei jucătoare să piardă un meci

Scandal în tenis. O dublă câştigătoare de Grand Slam, suspendată după ce i-a oferit bani unei jucătoare să piardă un meci

Tenis

Comentarii

Shuai Peng, numărul 20 WTA la dublu, a încercat să aranjeze un meci la turneul de la Wimbledon, în 2017. Tennis Integrity Unit a suspendat-o şase luni, dar jumătate din pedeapsă este cu suspendare. De asemenea, a fost amendată cu 10.000 de dolari.

Un nou scandal zguduie lumea tenisului. Shuai Peng, câştigătoarea a două Grand Slam-uri la dublu - Wimbledon 2013 şi Roland Garros 2014 - i-a oferit bani unei coechipiere pentru a pierde un meci. Jucătoare din China a fost găsită vinovată de Tennis Integrity Unit şi a fost suspendată pentru şase luni, dar va sta pe margine doar trei luni, deoarece jumătate din pedeapsă este cu suspendare.

Site-ul tennis.life notează că fapta s-a petrecut la turneul de la Wimbledon 2017, când Shuai Peng i-a oferit bani jucătoarei Alison Van Uytvanck pentru a pierde un meci. Tennis Integrity Unit a judecat-o pe litera de regulament care spune că ”nicio persoană participantă la un turneu nu trebuie, direct sau indirect, să aranjeze sau să încerce să aranjeze rezultatul sau orice alt aspect al evenimentului”.

Afla mai multe despre: shuai pengwtawimbledonalison van uytvanck 

viewscnt
Articole similare