Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Scandal şi în Turcia. Beşiktaş a refuzat să se prezinte de derby-ul cu Fenerbahce şi a pierdut la masa verde

Scandal şi în Turcia. Beşiktaş a refuzat să se prezinte de derby-ul cu Fenerbahce şi a pierdut la masa verde

Campionate

Comentarii

Beşiktaş nu s-a prezentat la reluarea meciului cu Fenerbahce, din semifinalele Cupei Turciei şi va fi suspendată timp de un an din această competiţie. Partida ar fi trebuit să se joace pe 19 aprilie, dar meciul a fost suspendat atunci în minutul 57, după ce antrenorul lui Beşiktaş a fost lovit cu un obiect.

Scandal şi în Turcia, în acest final de sezon. Beşiktaş a refuzat să se prezinte la rejucarea meciului cu Fenerbahce, din semifinalele Cupei Turciei. Şefii ”vulturilor negri” au luat această decizie în semn de protest pentru faptul că s-a decis rejucarea partidei, în ciuda incidentelor grave care au avut loc pe 19 aprilie.

Meciul ar fi trebuit să se joace la acea dată, dar a fost întrerupt în minutul 57, la scorul de 0-0, când Senol Gunes a primit un obiect în cap şi a fost transportat de urgenţă la spital, unde rana i-a fost închisă cu mai multe copci. Arbitrul a suspendat meciul, iar conducerea fotbalului din Turcia a decis ca partida să se reia joi, 3 mai, din minutul 57.

Însă Beşiktaş anunţase încă de acum câteva zile că nu se va prezenta, în semn de protest: ”Am decis să nu mergem la meci, este cea mai demnă poziţie”, este o parte din comunicatul emis de cei Beşiktaş. Şi s-au ţinut de cuvânt. Fenerbahce s-a văzut astfel nevoită să înlocuiască meciul cu un antrenament cu porţile închise. Cei de la Fener au câştigat la masa verde şi vor juca finala Cupei Turciei contra celor de la Akhisar Belediye.



Gestul făcut însă de Beşiktaş nu va rămâne nepedepsit. Presa din Turcia susţine că ”vulturii” trebuie să restituie toţi banii pe care i-au primit pentru parcursul pe care l-au avut în acest sezon în Cupă. În plus, Beşiktaş a fost suspendată timp de un an din Cupa Turciei.

Afla mai multe despre: besiktasfenerbahcecupa turciei 

viewscnt
Articole similare