Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Scandal uriaş în Serie A. Viitoarea adversară a celor de la FCSB ameninţă că se retrage din campionat: "Se întâmplă la fiecare meci"

Scandal uriaş în Serie A. Viitoarea adversară a celor de la FCSB ameninţă că se retrage din campionat: "Se întâmplă la fiecare meci"

Fotbal intern

Comentarii

Lazio e protagonista unui mare scandal de arbitraj în Serie A. Preşedintele clubului, Claudio Lotito, a anunţat că vrea să retragă echipa din campionat, nemulţumit de erorile produse împotriva echipei sale.

În ultimul meci din Serie A, lui Lazio i s-a refuzat un penalty, apoi a rămas şi fără golgheterul Immobile, eliminat (VIDEO AICI). După 16 etape, Lazio e pe locul 5, cu 32 de puncte.

"Se simte încercuit şi lovit de probleme de politică fotbalistică. Totul i-a dat de gândit şi are un desen precis, care favorizează alte echipe în cursa pentru cele patru locuri de Champions League" , a scris tuttomercato.

"Noi, de fiecare dată, jucăm în inferioritate numerică. Suntem 11 contra 12, nu contra 11", a spus mijlocaşul şi Parolo.

La meciul de luni, pierdut de Lazio, 1-3, cu Torino,  arbitrul Piero Giacomelli nu a acordat un penalty în favoarea gazdelor, după ce Falque a atins mingea cu mâna în propriul în careu, iar apoi, folosind arbitrajul video, a decis eliminarea atacantului Ciro Immobile care l-a lovit cu capul în gură pe Nicolas Burdisso.

FCSB şi Lazio Roma se vor întâlni în 16-imile de finală ale Ligii Europa, la 15 februarie, pe Arena Naţională, şi la 22 februarie, în Italia.

Afla mai multe despre: immobileclaudio lotitolazioserie aromaburdisso 

viewscnt
Articole similare