Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

SCANDALOS! Administratorul noului stadion al Pandurilor obligă femeia de serviciu din primărie să îi spele picioarele şi să îi facă pedichiura

SCANDALOS! Administratorul noului stadion al Pandurilor obligă femeia de serviciu din primărie să îi spele picioarele şi să îi facă pedichiura

Fotbal

Comentarii

Site-ul scandaldegorj.ro a publicat o imagine în care una dintre femeile de serviciu de la primărie îi face pedichiura directorului DPP chiar în biroul acestuia! Marian Rotaru stă cu un picior într-un lighean roşu, în timp ce angajata sa se pregăteşte să treacă la treabă.

Conform sursei citate, astfel de situaţii se întâmplă frecvent la Primăria din Târgu Jiu, unde Marian Rotaru i-ar jigni şi umili constant pe angajaţi! La începutul acestui an, o subalternă s-a adresat şefilor primăriei în privinţa comportamentului agresiv al directorului DPP. Comisia de Etică a clasat însă cazul.

Direcţia Publică de Patrimoniu, unde director este Marian Rotaru, administrează şi noul stadion al Pandurilor. Arena care a costat 22 de milioane de euro ar fi trebuit să fie inaugurată în luna septembrie, însă termenul a fost mutat din nou! Asta deoarece costurile iniţiale nu ar fi inclus şi lucrări suplimentare de amenajare exterioară, trotuare, parcări etc. Pentru ca lucrările să continue a fost nevoie de încă 5 milioane de euro!

Afla mai multe despre: panduriiscandalospicioarele 

viewscnt
Articole similare